Cysta na vaječníku

Príspevok v téme: Cysta na vaječníku
Magduša

Ahojte, už som tu raz písala, ale mi nikto neodpovedal, tak to skúšam znovu. Lekár mi na sone zistil vodovú cystu 7 cm. Najprv ma hneď chcel poslať na operáciu, potom poedal, že najprv mi dá injekciu na vyvolanie menštruácie a keď nepraskne vtedy, tak potom pôjdem na tú operáciu. Myslíte, že je to dobrý postup? A myslíte, že je šanca, že mi tá cysta praskne? Ani som nevedela, že tú cystu mám, išla som k lekárovi len preto, že som dva mesiace nedostala menzes. ĎAKUJEM ZA ODPOVEDE.

jaaa

Myslím, že postup je dobrý, ja som mala presne to isté,...........čakali sme 2 mesiace a keď nepraskla po agolutíne, brala som B1, tak som si urobila prdoperačné a deň pred nástup do nemocníce tamuž nebola, asi od strachu:D

katkazv

To preto si nedostala 2 mes menzes. Toto spôsobujú aj cysty. Ja som mala na vaječníku dve. Radila som sa s viacerými gynekológmi a každý mi povedal niečo iné. Ja som sa nakoniec rozhodla dať sa operovať. A dobre som urobila. Po operácii som sa dozvedela, že mi skoro zobrali celý vaječník, lebo cysty boli nešťastne prirastené, čo sa na sone nedalo vidieť. Našťastie mi zostal a ja som v pohode. Jazvičky sú len veľmi malé. A prasknutie o ktorom hovoríš môže byť aj nebezpečné a veľmi bolestivé.