kto ide do toho so mnou?

Príspevok v téme: kto ide do toho so mnou?
osasankao

ahojte.takze otazka znie, kto ide do toho so mnou? co by sme my holky pre krasnu plet neurobili.takze od zajtra ziadne sladke vody,ziadne sladkosti ani nic nezdrave,rano aj vecer pol litra zihlavoveho cajiku a pocas dna 2l vody.je to narocne uz som to raz skusala a vysledky sa dostavili asi po dvoch tyzdnoch.ale bohuzial som nemala nikoho kto by tom bol so mnou.kto by ma podrzal a koho ja.najde sa niekto? /inak mam mastnu problematicku plet/

mojsegrik

tak ja som vypila 3/4 l tekutín.Myslím,že to je málo,ale snáď do večera vypijem toho dosť.Tak to ti závidím,že nemáš problém s váhou,lebo ja mám.A mám zase velmi suchú pokožku,takže viem,že tekutiny mi chýbajú.

osasankao

ahoj mojsegrik...no niee ja necvicim:D ja nemam problem s vahou alebo tak ja som stihla ale ja mam problem s pletou...ale tak ja som zacala tym cajikom a prave som si dala pohar celaskonu s B-komplexom:D:D:D:D

mojsegrik

Ahoj,osasankao.....tak dnes som nezačala najlepšie,ale nevadí,ráno som vypila kávu,šla som do obchodu,dala som si zase kávu,,o 10.30-som ranajkovala tlačenku 2 ks s 2 rožkami,a o polhodinu si dám čaj,a potom hurá na tekutiny.Poobede tu budem zas,tak papa-držím palce..............Aj cvičíš nejak???

osasankao

mojsegrik...jasnacka ideme do toho...rano zacinam pol litrom cajiku a cez den plnu flasku vody:):):) takze zajtra:)

mojsegrik

ahoj osasankao,tak ja sa rada k tebe pripojím.Ja veľa nejem,ale zase rada si dám čaj aj vodu s citrónom,ale nejak neviem tolko veľa vypiť,snáď sa nám to tu podarí,keď tu budeme viacerí.Ja zvyknem piť mätový čaj,ale dá sa aj žihľavový.Pred rokom som vedela vypiť 3 litre tekutín,a schudla som 7 kíl,teraz nejak mám s tým problém.Takže ideme do toho???Teším sa,tak sa maj krásne,zajtra som tu zas,papa:)