AD a tehotenstvo ide do kopy vela zien to zvladlo!!!!

zlatkaaa

kočky mávate počas tehotenstva aj vyšší pulz????často vám búši srdiečko??
ja mávam dosť rýchly pulz a neviem, či je to normálne
kedysi som tiež mala úzkostnú poruchu,,a možno sa to zas vracia
aj zle sa cítim občas, pri srdci tak zvláštne a AD zatiaľ nechcem

slniecko:)

ahojte, pozeram, ze tato tema akosi zapadla prachom.
sunie a sendyn ako sa mate? ako zvladate tehotenstvo? uz ste porodili? budem rada, ked sa ozvete, ze ste v poriadku a porod ste zvladli.
uz tesim sa. ahojte.

sunie

okrem toho by som nemala podla lekarky vobec kojit lebo to vraj zhorsuje tuto chorobu, ale uvidime, chcem zacat kojit a keby sa mi moc pohorislo az potom prejdeme na umelu vyzivu.

sunie

no, zvladla aj ked netvrdim ze to bolo uplne bez problemov, ale zas som nemala ani neviem ake zle stavy uzkosti a depresie. proste som to kvoli babatku vydrzala. rodit by som mala prirodzene, uvidime ci sa to na poslednu chvilu nezvrtne. len uvazujem co bude po porode a ako to budem zvladat lebo aj zdrave maminy maju co robit z vycerpania.

titi...

Helia iazepam vypíše aj gynekolog počas tehotenstva.Ja som to doslova musela brať pri obydvoch tehotenstvách.Mala som veľmi slabý krčok maternice,mala som nasadený pesar,zošiť ma nemohli,tak mi nasadili Diazepam.Brala som to od 28 týždna až do pôrodu.Bola som aj v nemocnici,tam skoro každá baba dostala Diazepam ráno a večer.Chvaľa Bohu nič sa mi nestalo,ani bábätku.Ja som chorobu PP nemala.Odvtedy som už jeden čas aj ja bola na liekoch ale to je už iná téma.Ja som len zareagovala na liek ako si písala či sa to môže brať v tehotnosti.Dokonca Diazepam daju aj malým deťom ked maju pri vysokých horučkách febrilné krče.Aby tým predišli.Takže sa neboj.Ináč neviem prečo sa píše nesmie sa brať ked na gynekologii to daju.Ja som mala veľmi dobru gynošku,dobru odborníčku,chodím ku nej aj dodnes.Pritom ona je taká,nerada vopchá do ľudí lieky len ked už ozaj treba.A Diazepan bola jej prvá voľba.Mala som brať aj NO-SPu,aj Salbutamol.Ja som si spoľahla na jej vedomosti v roku 1998 aj 2000.Vyšlo nám to.Narodili sa mi zdravé deti,v termíne,aj normálnu váhu mali.Takže ked ti kážu brať neboj sa od toho.Určite ti nechcu zle.Prajem všetko dobré.

sunie

ja som to tiez pocas tehotenstva radsej neriskla, jeden nikdy nevie. aj ked pri nizsej davke by to vraj nemalo mat vplyv na babo.

denya

Caute baby!

Mam tiez PP, beriem Serlift 100 a Rivotril. Berie to niekto z vas v tehotenstve? Neviem, ci sa to moze, hlavne v prvom trimestri. Dakujem a vsetkym drzim palce!!!

farmaceutka1

Benzodiazepiny by som v tehu urcite nebrala. Pre nic za nic to nie je v tom pribalovom letaku napisane. Boli u nich dokazane negativne ucinky na plod.