Mudr.Anna Petrilakova ano co nie?

Cekanka

Ja osobne mám s p.Doktorkou Petrilákovou velmi dobre skusenosti..Chodim ku nej od 18tich a hocikedy na mna pockala aj po prac.dobe..Je mila,ludska a skutocna odbornicka,nech tu pise kto co chce..A Hojda..nevyjadrujem sa..

jazeroke

U nej termin nikdy vas nezoberu na cas ako dnes mna clovek tam cakal viac ako 1hodinu a nieco ,,,,nahnevany odisiel domov ....naco su objednania aby ludia chodili cey bocne dvere ....cez doktorkuuuu zdravotnictvo ide dolu vodou ....oni maju cas a este sa stazuju ze kolko robia ....a ke chcu platy a za co ???????????clovek sa v inej v praci nadrie viac a zaraba menej

ver never..

petriláková je starý prepadák so špinavými spôsobmi jednania aj špinavými nesterilnými rukavicami. celá ona.

Sese

Akoze poznam aj pani doktorku na Krivej bola som u nej prvy krat v zivote a aj posledny...Prezrela ma este ako pannu, hovorila som jej ze mam vytok a este aj biely a ona mi zacala hovorit o cykle ze ked je ovulacia tak je to normalne a ja nie ze mam biely vytok a ona nezobrala ani ster, nic poslala ma s vytokom domov...A ked mi bolo treba ku nej ist znova cakala som par hodin, zdvohla som sa zobrala som si kartu a jej manzel-docasny sekretar mi ju vydal- dost arogantne, teda neskutocne arogantne a pridem domov, rozbalim a dal mi kartu mojej svagrinnej...sedelo len priezvisko rok a mena vobec nie tak som tam nasrata sla znova aspon ze sa ospravedlnili...a dala som si kartu ku petrilakovej bola som u nej sice asi len tri krat ale som s nou spokojna...to ze niekoho "dobabrala" ako citam, moze byt len hnusne osocovanie, ktovie preco...a ak u nej treba cakat na vysetrenie na objednanie sa asi cca 3-4 tyzdne a ma furt plno zien asi nie je aka pise Laskava...tolko odo mna. majte sa baby.

pokus

ahoj22: Dúfam, že už máš jasno v tom, kedy sa aký ster robí. Ak niečo nieje v poriadku v pošve, robí sa klasika výter: na kultiváciu a citlivosť. Pri preventívke sa robí ster na cytológiu: PAP test. Maj sa, ahoj.)

pokus

ahoj22:) K tej preventívnej prehliadke: ster sa robí z krčka maternice na tisíc percent. Ide o cytologický ster, je to PAP test, či sú bunky z krčka maternice v poriadku. Klasický výter z pošvy nemá nič spoločné s týmto cytlogickým sterom. Obyčajný výter sa robí za účelom vylúčenia alebo potvrdenia patogéenov, alebo ak chceš mikroorganizmov v pošve, a tiež sa robieva aj z krčka maternice, ale to sme už inde. Proste ten obyčajný sa robí na kultiváciu a citlivosť, pri preventívnej prehliadke sa robí ster z krčka maternice na cytologické vyšetrenie: PAP test. Takže tak. Všetko dobré baby, nech sme zdravé a Petriľákovú obchádzajte na sto kilometrov. pa:))

monster

Sajham.no poviem ti len tolko pozname ju dost dobre a podla nas nieje dobra.ja ti odporucam doktora Hojdu.ten je skveli

ahoj22

ahoj pokus...ja ta uplne chapem,ze si nahnevana nenormalne...mne tiez doktori nieco dokaslali a tiez som mala nervy...a k tomu vyteru...na preventivke normalne sa robi len ster na cytologiu to sa neberie z krcka ... a potom ked su zle vysledky alb je nejaky problem sa robi ten asi pap vyter a ten sa az robi z krcka...aspon ja tak si viem :D