genitalny herpes uz zase

RNG

herpesy su virusy, nie bacily a aj ked sa nedaju vynicit v tele, daju sa natolko potlacit, ze nesposobia ziadne prejavy ani skody v tele.
-odkaz odstránený-

superxxx

Herpes je bacil, a treba ho zničiť!!!! Ja som začal behať a snažím sa jesť vela ovocia a menej tukov. Samozrejme že všetko je vecou názoru. Ja s tým bojujem už asi 6.rokov. V poslednej dobe mi herpes prestáva vychádzať. \"raz za pol roka\" a hlavne je menší.

kiki56

karioll2- nepovedal si nic nove, chcem radu ako sa toho zbavit momentalne, ved viem ze sa toho neda zbavit nastalo chytrak...

marika9999

kiki, napíš mi ma môj mail, poradím účinne prírodné produkty. Výsledky pri ich užívaní sú dobré, po odtránení herpesu ich užívaníe pôsobí ako prevencia pred opakovaním potiaži.

karioll2

dookola to tu pisem,herpes je navzdy,neda sa vyliecit,daju sa iba zmiernovat priznaky
samozrejme,ze ked sa ti oslabi imunita aj chorobou,tak sa prejavi.ja by som isiel ma kozne,ale u mna je zdravie na prvom mieste

Peto T

Je tu viacero vlákien ohľadom herpesu. Len zopakujem: Na herpes (ústny aj genitálny) platí vitamín C. Odkedy dlhodobo užívam 2-4 gramy denne, herpes bol čoraz miernejší a kratší, až sa cca po 3 mesiacoch úplne prestal vyskytovať.

Užívať treba rozdelené do viacerých dávok počas dňa, najlepšie s jedlom. Po celý deň veľa piť.

Takéto dávky nie sú vhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa alebo medi a vážnom deficite G6PD.

Aj akútny opar sa dá liečiť, ale potrebné sú podstatne vyššie dávky. Pozri kapitoly Herpes, a na konci Rýchlokurz tolerančnej liečby: rizikaockovania.sk
Výhodou je, že týmto bojuješ zároveň proti herpesu aj proti chrípke.

Dobrá vec na posilnenie imunity je aj krátkodobo, po 3 dni, vysoké dávky vitamínu D (kľudne aj 10000IU, aj viac). Dlhodobo je vhodné posilňovať imunitu v zime pomocou 800-2000IU vitamínu D denne, ale žiaľ na Slovensku je na predpis.

Keď je akútny problém s herpesom, treba zároveň brať B-komplex (napr. pangamín), zinok, a selén aspoň 200ug denne.