som sa zamiloval, otazka pre baby

Príspevok v téme: som sa zamiloval, otazka pre baby
lik111

viem moc to som nepatri ale..
Zalubil som sa do jedneho dievcata. sme uz dospely :) mam 20 ona 19. nikdy som nemiloval ziadne dievca. problem je v tom ze sa mi vytvoril "blok" v gebuli a mam ju hocikde problem pozvat myslim len dvaja ako rande... samozrejme ked niekde v spolocnosti viaceri nieje problem.. aj som zistil preco mam ten blok, lebo som do nej paf a sa bojim ze nieco pokazim, ked som pozival ine baby nebol problem pretoze o "nic" neslo ale ju milujem... proste neviem ci chapete. nas vztah nieje az tak hlboky... ale v pohode spolu pokecame povtipkujeme atd. popiseme... no oco ide.. chcem jej napisat sms nieco ako ze ju milujem a ze to uz chcem dostat von zo seba, a ze ani necakam nic pozitivne pre mna od nej, ze nech to proste uz vie...

Takze otazka znie: je to az tak trapne jej to napisat? poviem pravdu sam by som nevedel reagovat..Podla mna sa na mna uz nebude "pozerat" ako sa pozera,pretoze jej uz bude blbo v mojej spolocnosti .Uz niesme pubertaci, takze pri vsetkej vaznosti ako by ste to zobrali.. co sa tyka sympatii viem ze som je sympaticky..
btw samozrejme nema chalana..

mojsegrik

Urob to čo cítiš,lebo sa zblázniš.Daj vedieť,či si už niečo podnikol,som zvedavá,a všetci tu určite tiež.

luckaaaa

tiez si myslim ze to co prezivas nieje este laska...laska a slova "milujem ta" sa rodia postupne, ked cloveka viac spoznas...nepisem ti to preto aby som ta nejak poucovala co je to milovat niekoho ale preto ze aj to dievca to moze vnimat presne takto isto a ked jej ty z cista jasna povies ze ju milujes tak to bude pre nu trosku silna kava a zuteka...ja osobne by som to spravila lebo ako ma moze niekto milovat ked ma nepozna...na zaciatku radsej zvol jemnejsie slova, pacis sa mi, mam ta rad...slova milujem ta pridu neskor ;) drzim palce

AdamKrt

Podla mna, milovat niekoho znamena dobre ho poznat, vazit si ho, vediet o nom vela, snazit sa mu pomoct atd atd.

Ale ak pozna niekto niekoho povrchne, potom si dovolim tvrdit, ze je to iba zamilovanost, urcite poblaznenie, nie vsak laska.

Ale to je jedno. Ak chces nieco dosiahnut, tak ako si pisal - musis na to prestat mysliet, uvazovat, ako by Ti na tom nezalezalo.

Nieco ako bolo v stredoveku ucenie samurajov, ktori sa vrhli medzi X bojovnikov. Nevideli X bojovnikov, ale vzdy iba jedneho na chvilu. Nesli do boja pre to, aby si davali pozor a nezomreli, ale zmierili sa s tym, ze zomru, odhodili strach a cvicenim sa na nieco sustredili a prekonali to.

Tak aj u Teba je mentalny blok. Nesmie Ti na tom tak zalezat. Skus jej nieco povedat a uvidis, ako zareaguje. Ved sam si hovoril, ze inokedy to nebol problem. Tak ani teraz by si ho nemal, keby si sa na to tak nesustredil. Neboj, co sa ma stat, to sa stane.

lik111

@AdamKrt milujem ju viem to.. ziadne pritahovanie a feromony a poznam aj krajsie baby a nic... proste ju milujem viem to proste a bodka. :)

mojsegrik

ahoj,viem o čom hovoríš-ja som bola na tom podobne.Zamilovali sme sa do seba,a videli sme len seba,Priznal sa mi,že všade videl iba mňa,ked vstával,keď šiel spať,v robote ma mal stále na očiach.Písali sme si v kuse sms,všetky nádherné zaľúbené,také niečo som nezažila.Teraz sme sa po necelom roku vzali-Tak neboj sa a vyjadri k nej svoje city............hovor a rob čo cítiš,to boli slová mojej lásky.tak som zvedavá ako dopadneš,ale verím že dobre.Tak daj vedieť.

AdamKrt

Ved to nemusi byt len o krase. Existuje hlas, pach, feromony, vystupovanie, povaha, atd. Moze Ti to imponovat.

Ale myslim trochu rychle povedat, ze ju milujes. Proste Ta viac pritahuje a to nehovorim iba o krase.

lik111

nie nieje to az tak povrchne zas ako to vyznelo.. ale niesom jej "naj kamos" . hormon sa neburi poznam aj krajsie baby.. a keby ze chcem tak tie pozvem. problem je ze som sa do nej zalubil. ale asi jej nic nenapisem ale pozvem ju niekde a poviem jej to