zapal v okoli zuba

Príspevok v téme: zapal v okoli zuba
lucinkalulu

ahoj...ja len ze ci ma niekto nejake skusenosti...lebo uz tyzden ma strasne boli zub...aj na dotyk...je mrtvy...zubar mi dnes nasadil antibiotika...ze je to zapal...tvrdi ze zajtra by to malo ustupit...ale ked mna to boli coraz viac...a teraz ked ma trosku prestal boliet...vzdaka nalgesinu asi...mi pripada ako by ma tam nieco svrbelo v nom...ja uz neviem co s tym...je to strasne...

RNG

klincekovy olej je silne antimikrobialny a dlhe roky sa pouzival v zubarstve. Tiez zaroven umrtvuje.
Ja osobne pouzivam na problemy pod zubami iontoforezu striebra, tak son si vyliecil uz mnohokrat hnisanie a zapaly pod zubami, najme tymi, co mali vypln az do korena(root canal)
Parkrat som tu metodu aj na tomto fore uviedol, pozri tiez na
-odkaz odstránený-

ivvka

baby kupte si v lekarni paradontal je to vyborne je to na zapalene dasna a z vlastnych skusenosti viem ze velmi to pomaha.

janka24

Mna boleli všetky dasna a nastriekala som si tam aloe spray,je protizápalovy pomohol mi, už ma vdakabohu nebolia a nepoužívam ani signal ani podobne pasty.Dobra je lacalut pasta na ciltive zuby alebo aloe pasta senzitive

sanita

prave s takym niecim bojujem...a vyzera to ,ze sa to zlepsuje.
nebola som u zubara, liecim sa sama.
1. urobila som si salviovy silny caj a kloktam hlavne tu cast, kde mam zub. Do caju som si dala trosku sody bikarbony,asi tak malu slabu pol lyzicky.
2.umyvam si zuby pastou AJONA-taka mala cervena tuba zlekarne -draha okolo 4 eu
po kazdom jedlea niekedylen tak,hlavne to miesto.
3. potieram si miesto alpou,v ktorej mam namocene klinceky uz asi zo2 tyzdne.Namocim si vatu do toho,chytim do pinzety a potieram. Stipe to jak fras.