takato maska od kozneho - prosim poradte

Príspevok v téme: takato maska od kozneho - prosim poradte
pekna plet

Ahojte, kozny mi predpisal kvoli akne pletovu vodu a masku, ktore mi obe namiesali v lekarni, takze nemam sajnu co to je a ako sa to vola. Maska vyzera ako voda s cementom, ktora po naneseni na pleti zaschne a vytvori biely povlak (masku si davam na noc). Problem je ale v tom, ze ju rano neviem poriadne umyt z pleti. Vodou to nejde a ked to skusam s tou pletovou vodou tak mam stale pocit ze mi niekde ostavaju kusky tej masky na pleti. Neviete mi poradit prosim co s tym?

Xena

možem ti poradiť AB gafrovu pletovu masku , pomože na mastnu pleť a vyražky, mne ju volakedy začala davať kozmetička ked som bola este puberťačka, kupiš ju v drogerii, je to biele ako vápno ,zaschne a v pohode ju zmyješ, a keby sa ta vytvorila vyražka tak len na tu vyražku daš len na noc a do rana sa ti vysuši

Deee

skus si v lekarni vypytat nieco na umyvanie pleti od znacky A-derma, je to taka mierne olejova zmes a krasne zmyva tieto "maglajzy" z lekarne, mala som od nich sprchovy gel na atopicku pokozku a tiez som kazde rano zapasila s odstranovanim toho kremu namiesaneho v lekarni, ktory nie a nie zist a toto mi super pomohlo bez toho, aby som plet mala zodratu ci precitlivenu

pekna plet

Mna napadlo ci by to neslo lahsie s nejakym cistiacim gelom.. Ale povedal ze nemam pouzivat nic ine okrem toho co mi dal.
Mna skor zaujima to, ci si mam tu masku teda zmyvat vodou (ale vodou to absolutne nejde !), alebo s tou pletovou, alebo co mam robit.

delphia

ale na ucinok tej masky nema ziadny vplyv ze je tazsie zmyvatelna... a ze ti to nepovedal? vsak to nie je az taky problem, nie? mna osobne by skutocnost, ze si mam dlhsie ju zmyvat z tvare nerozculovala, ale ovela dolezitejsie je, ze nech ti riesi ten tvoj primarny problem.
a koniec koncov ked to potrebujes pocut od neho, tak mu mozes aj zatelefonovat, netreba za nim osobne chodit

pekna plet

Neviem, asi prave ta maska ju lieci. Nie som doktor, ale verim tomu co mam pouzivat lebo sa jedna o dobreho odbornika. Nemal niekto podobnu masku niekedy? Delphia- lenze lekar mi nepovedal ze to pojde mozno tazsie dole :D Tak skusam forum, ci to niekto nepozna a nevie mi poradit, nemam cas behat k lekarovi zas len preto aby som sa ho spytala ako to dat dolu. Akoze nie je to uplne tak ze by som to vobec nevedela zmyt, len proste mi ostavaju take jemne priesvitno biele kusky toho na tvari (je to mozno tazko viditelne, ale ja to vidim i citim)