zvracanie krvi

Príspevok v téme: zvracanie krvi
Janka87

Dnes od asi 2hej mi zostalo priserne zle, a zvracala som.. niekolko krat,este stale mi nie je dobre. Potom uz sla len zlc a ked som sa poriadne vytrapila nad zachod.misou, zostalo mi fajn. Tak som si skusila dat kusicek rohlika, nech sa mi nastartuje zaludok. Nepomohlo, teraz som bola na wc, isiel aj ten rohlik a potom ma uz len napinalo a zacala som vykasliavat krv. Mam sa tym nejako zapodievat? Alebo som si len presilila nieco a z toho to mam? Teraz som si nelahla a skusam vydrzat po sediacky, ci mi pride opat zle alebo nie. Totizto som bola nepozorna.. a zobrala som si vcera 2 antikonc.tabeltky, behom 7mych hodin, lebo vo stvrtok som na jednu zabudla.

majama

...ak si mala viditelne vo zvratkoch krv,neprecenuj to,nic za to nedas,ked skocis k lekarovi,popr.na pohotovost...moze to byt banalita-prhltnuta krv z nosa atd.ale takto cez net ta nikto nezdiagnostikuje.

Janka87

Nie, nefajcim.. a ja skor premyslam, ci to nebude len tak podrazdene uz-z tolkeho napinania, ze islo aj krvi trochu, nie moc, ale isla. Teraz uz hodinu sedim a zatial som nebola na wc, tak uvidim co bude dalej..
Na tabletkach je napisane,v pripade zabudnutia, dat si ju hned potom, co si spomeniem..asi su az moc silne a to mi uskodilo.

fasta

a fajčíš?Ale to by už bolo naozaj zlé....určite choď za doktorom, pretože ako viem tak vykašliavať krv je naozaj zlé.A čo sa týka tých tabletiek, neviem ale myslím že sa nemá brať viac tabletiek aby si dohnala to čo si vynechala...fasta