kolko vydrzi v chladnicke tlacenka?pls.dakujem

asdf1

tlačenka vydrží 2-3 dni.Môžeš ju nakrájať na hrubšie plátky a dať do mrazáku.Do mrazáku vlastne môžeš dať všetko.My dávame aj chleba.Nakrajam na tolko kúskov,kolko viem,že za deň spotrebujem,a už len vytiahnem a hotovo.Aj jaternice môžeš dať do mrazáku,aj varené jedlo v miske.

aknitka

no tak po 4 dňoch by som ju už určite nedávala do mrazáku. to si ju mala dať hneď keď si ju načala. a tiež som si nie istá či by som ju ešte vôbec jedla.

karioll2

inkognito
okna drzia,az teraz som doupratoval cely byt,to je tak,ked je clovek na vsetko sam.montovali to poliaci,som sa im podakoval,ze nas ich futbalisti dostali do afriky.este som tahal nove kable a vsetko dezinfikoval,nie ze by bolo treba,ale pre poriadok na dusi,nie ze by som bol uchyl ako monika z priatelov.

[zruseny1]

no ved skus...ale ked ju potom vyberies a budes ju chciet krajat, tak sa ti rozsype... nakrajaj ju teraz a supni ju tam :D hehe..inak strasne mila tema, popri vsetkych tych diagnozach :)))

milovna

nieeeeeeee prasiatko sa nezabijalo:-)kupila som ju v obchode a je jej kopa a uz som ju nacala tak 4 dni dozadu,preto sa pytam.takze stale ju mozem dat do mrazaku?