Nizke sebavedomie

magic_woman

Ahoj, ja som podobný typ ako ty. Som melancholička..som teda introvert a k tomu som este aj psychicky labilna...Máme to ťažké v živote. To je proste v povahe, to nezmeníš. Dá sa to síce jemne korigovať, ale podstata bude tá istá. Dlho som sa nad tým trápila..Dlho som si kládla otázky..Prečo ja nemám take sebavedomie ako tá..Prečo ja nie som taka spoločenská ako hentá?? atd..Prečitala som uz mnozstvo rád ako sa toho zbaviť, no jednoducho to neslo...A tak som si poveala..dosť! Prečo ja by som sa mala meniť? Prečo ja by som sa mala hrať na niečo, čo v skutočnosti nie som? Som taká aká som a bodka. Nebudem sa hanbiť za sovoju tichú a nespoločenskú povahu..Som to proste JA..Som originál a originál je len jeden. Vieš, podľa mňa, my,melancholici, máme síce život vacsinou smutny a skaredý, ale je taký,,hm..akoby som to povedala...plnohodnotnejsi..vnimame aj veci, ktore ini ludia nedokážu..proste ich nedokazu precitiť tak ako my..a preto si myslím, že ten náš svet, aj keď je melancholický, je krásny...a nech si výbušní cholerici a povrchní sangvinici, aj ked su spolocenskí myslia o nás čo chcú...nás proste treba pochopiť a kto to nedokáže, nech sa radšej ani nepribližuje...:)

niektoakoja

keby si bol aspon 3 measiace v USA a zistil, akí su to primitívi a ako veľa si o sebe myslia, tak by si hned komplexy stratil.

ale vážne - každý človek má svoju hodnotu, každý je niečím jedinečný a netreba si kvôli tomu ničiť život. a aj ked niekto vyzera ako dokonalost sama, tak ver, ze ma aj temne stranky a nedokonalosti.

skus si napisat aspon 10 veci, ktore robis dobre alebo pre čo vies byt sam na seba hrdy. ked sa zamyslis, určite ich najdes. a treba sa tesit, ze si zdravy, mas priatelov, rodinu atd...

pisem ti to vsetko preto, ze aj ja som kedysi trpela komplexami a nizkym sebavedomim...

vecernica

nezamyslaj sa tak nad sebou,,aky si ,,ci taky ci iny.snaz sa veci robit dobre.dobre urobena praca ti iste dodava sebavedomie nie?