Prvý sex + vhodná ochrana

Príspevok v téme: Prvý sex + vhodná ochrana
Zuzka1000

S priatelom sme spolu 1,5 roka.Doteraz sme sa o sex nepokusali,ostali sme vzdy len pri orale.no teraz sa uz citime byt na sex pripraveni.Ja mam onedlho 18 a on 19..Obidvaja sme este sex nemali.Aku ochranu by ste odporucovali?Beriem HAK,ale nie kvoli sexu,ale kvoli tomu ze mam dake problemy s hormonami.+ kondom,to je jasna vec.Lenze ja mam aj tak strach,ze aj ked beriem podstivo hak,aj keby mame kondom,ze by sa mohlo nieco stat-to si nemozem dovolit...tak som rozmyslala ,ze by som si k tomu dokupila aj pharmatex-čipky....može sa to spolu pouzivat???a kedze by som pouzila tri druhy ochrany,NEMALO by sa nic stat..Ja viem som podla vas paranoidna,no podla mna len prilis opatrna .

n....

beriem ju už veľmi veľa 2 roky a priateľ sa do mna stále spraví a nič sa mi nestalo vôbec som neni tehotná:D ale ak by si si zabudla dať tabletku (a vziala by si ju do 13 h) tak vôbec sa ti nič nestalo.. taktiež keď berieš antibiotika tak vtedy si dávaj pozor. lebo to znižuje antikoncepciu.. veď ak nám neveriš napíš na www.antikoncepcia.com alebo www.antikoncepcia.sk a tam ti poradia skutočný gynekologovia a im môžeš veriť na 100ˇ% vždy keď mám problém tak mi poradia..

aluska

adamkrt ked zena berie hak taka ako ma, a nebere ziadne lieky znizujuce ucinok, nevracia, nema hnacku..tak sa stat nemoze nic moj zlaty...ale sak ty toho musis vediet o hak..ty ju beries, ze?zboznujem ked sa chlapi montuju do zenskych zalezitosti

Eskymacek

Aaale... HAK a kondom je podla mna tiez prehnane. Spravne vstrebanie tabletky ovplyvnuje napriklad hnacka pripadne vracanie, ale keby som ja mala ratat do minulosti, kolkokrat som mala hnacku pocas uzivania a pritom sa nic nestalo, tak by mi nestacili ruky...

Ale inak ja som bola rovnaka pri prvom sexe, kazdopadne podla mna HAK bohato staci.

AdamKrt

aluska:

nemas dobre informacie. S HAK samozrejme mozes otehotniet. Riziko sice male je, ale existuje. Je rada faktorov, ktore ovplyvnuju HAK. Je to sice iba male percento pravdepodobnosti, ale nic to nezmeni na tom, ak otehotnie a otehotniet nechce.