Zynerit, Skinoren, Effaclar DUO - kedy používať ?

CingilinG

ahooj. No naozaj by som negebrila na tvár všetko toto. Umy sa nejakým dobrým gelom a natri sa tenko skinorenom. Aj ja som ho mala bol vyborny...neviem ale ja by som si tak plet nezatatila. A ten zinok tiez naozaj pomaha. A ziadna cokolada!!! Mám 21 a čokoláda mi spôsobuje hrôzu na xichte!!!

daintysal

podla mna je to hlupost pouzivat vsetky vyrobky na tvar, vyber si jeden a ten pouzivaj. podla mojej skusenosti je je aj effaclar navykovy, pouzivala som Kcko, super vsetko pomohlo, ale po troch tyzdnoch som bola opat vyhadzana, a uz mi nechcelo posobit, tak som rpesla na AI, lenze sa to iste zopakovalo.... teba cistit zvnutra, a pouzivat prirodne babickyne recepty, ktoru su osvedcene a ucinne :) ja si robim kazdy treti den masku na tvar z drozdia, papam drozdie, kazdy den trosku, odlicujem sa teplou vodou, pouzicam ryor cistiacu penu, a ako pletovu vodu zihlalovy caj, ku tom papa zinok, a plet sa mi za emsiac krasne vycistila. lekarka ktora ti predpise 3 rozne kremy naraz, nie je lekarka ktora ti chce pomoct, ale ktora uz chce mat pokoj od pacientov, preto rpedpisuje s prepacenim hovadiny.

lulu12125

byť tebou,zynerit určite nepoužívam...študujem farmáciu a trochu do toho odborne vidim,preto Ti radím,ruky prec od neho. Skús len Skinoren,je menej návykový ako Zynerit,aj ked aj s ním opatrne. Davaj si ho na noc a sem-tam si ho daj aj cez den.Na plet velmi dobre posobi aj zinok,tak si kup zinkove tabletky,alebo jedz vela ustric:-)) vela stastia pri lieceni akne