Deprim+Lexaurin

Príspevok v téme: Deprim+Lexaurin
deprimka

Ahojte, poprosím o radu. Beriem Deprim už asi mesiac a pol, Lexaurin neberiem. Ale teraz ma čaká budúci týždeň strašne stresová situácia, vystúpiť pred veľa ľuďmi a rečniť...A to mávam občas panické záchvaty. Môžem si dať predtým deň a v ten deň lexaurin? Môže sa to kombinovať, nie že tam odpadnem, alebo budem ako sfetovaná:)) Ďakujem, že poradíte, ak máte niekto skúsenosť.

deprimka

Ano mám samozrejme. bola som v minulosti preliecena serliftom a predpisovali mi aj Lexaurin, keby mavam zachvaty, ale brala som ho fakt iba parkrat.
Prezentaciu mam za sebou s jednym lexaurinom, ale mam dojem, ze so mnou vobec nic nespravil, citila som sa uplne tak isto, ale dopadlo to dobre.
Dakujem za rady:)

babenka1

A máš ten lexaurin predpísaný? Lebo deprim je len rastlinné liečivo, výťažok z ľubovníka, ale lexaurin je antipsychotikium,len na predpis a mne sa nezdá najlepšie riešenie, že si ho len tak dva dni po sebe zoberieš, ani nevieš, čo s tebou spraví...okno by bolo to najmenej, čo ak odpadneš alebo ti príde špatne. Určite by som to neurobila bez odporúčania lekára.

deprimka

Nooo to hej, ale neviem, či sa tam postavím a zvládnem to, snáď to pôjde bez a keď nie, tak to asi risknem.

letnicka

no ako som písala, ja by som sa bála. že pokiaľ to nebudem čítať tak mi vypadnú myšlienky. mám osobnú skúsenosť, tiež som mala niečo také pred ľuďmi,dala som si tabletku na upokojenie a bááác okno jak sviňa. teraz to radšej riešim meditáciou večer pred (predstavujem si ako to super dopadne a tak...) a ke´d už chceš lieky tak potom asi skôr homeopatiká-kamošky si ich chvália pred skúškami. veľa šťastia

deprimka

Hej, jednu prezentáciu a jeden prejav v škole pred všetkými na 2 hodiny, tak už teraz mi je z toho špatne:((

letnicka

ja by som to osobne nekombinovala..deprim je sice na prírodnej báze ale berieš ho už dostatočne dlho takže už účinkuje. bala by som sa že budem ako sfetovaná, sucho v puse a vygumovaná hlava. neviem či máš nejakú prezentáciu alebo prejav alebo budeš niečo čitať.