Ako zrušiť konto na pokeci

hmmm55566

čo by sa nedalo, dá sa to.
klikni na tento odkaz: pokec.azet.sk

a prihlás sa do svojho konta

inak to najdes aj - Profil-Nastavenia-Zrušenie nicku

TLENIE

chcem hned zrusit pokec stranku,je to zaležitost života a smrti a nejde to,že mam čakat este 30dni,to už ale bude asi neskoro.....ako je možne že sa to neda hned na počkanie?ake su v tom figle,zase niekto zaraba......som z celeho tohto sistemu zhnusena,maš pravo sa zaregistrovat sa hned,ale ked to chceš zrušit tak o tom musi niekto rozhodovat.....

vladovano

ja by som chcel vediet ako je to možne že mi niekto stale meni heslo ako nahle si dam ine hned ho mam zmenene ..da sa stým niečo urobit ????

alzbee

Ak tam mas o sebe nejake udaje, popripade aj fotku, tak si vymaz o sebe uplne vsetky udaje a tym padom ti moze byt jedno, ze tam figurujes pod nejakou prezyvkou:)) ani ostatnych nebudes zaujimat, ked nebudes mat o sebe ziadne info...

martina500

skus napisat adminovi a opytat sa ho na to.Z vlastnej skusenosti hovorim ze mne neodpisal,ale ty mozno budes mat vacsie stastie.

julika

Podla mna je to absolutne nedemokraticke..a akurat to nahrava im do statistik, ze kolko ludi je zaregistrovanych a podobne a pritom kolko ludi tam realne chodi, kolko ludi realne pokec zaujima a kolko ludi by si konto najradsej zrusilo....?????????No ak by sme to vedeli nejako vyhodnotit, stavim sa, zeby nam vyslo, ze na tom pokeci chce z celkoveho mnozstva registrovanych uzivatelov aktivne fungovat 30% z nich...och!nasrdena som!