15 rocna a uz chudnut ??

zuzic

renatka ak si v pohode urcite nechudni! kasli na doktorku:) teda iba v tomto v inom posluchaj:) pokial viem muzom sa pacia zenske tela, teda aj boky. a radsej mat vecsie zenske boky a prsia ako nemat boky a byt ako lata. takze koncime tuto temu, nechudni si pekna:)

0vecka

mne nepride ze si nejak co sa tyka vahou v neprimeranych cislach ja by som si na tvojom mieste pockal popripade nasiel sport ktory robit mozes napr take plavanie by si mohla zvladnut....

renatka222

noo postavu mam taku normalnu...jedine co mam mozno take vacsie je ze mam sirsie boky a tym padom sirsi zadok... a sladke nejem..ale jasne zeked mam napr. kramy si nieco dam ..a ja sa presne najviac najviac bojim toho ZE PRIDEM O PRSIA...sice nehovorim ved aj tak zatial takmer vobec nemam ale kamaratka v 13 chudlaa a teraz ma 23 a prsia mensie ako ja :(

smejko0055

zaujímavá doktorka...mimochodom teraz nechudni, ale keď chceš až neskôr. Teraz si vo vývoji a chudnutie by ti mohlo vážne poškodiť zdravie. Teraz by si mala hlavne jesť. Ale keď sa ti nepáči tvoja postava a chceš ju troch vylepšiť, tak jedz menej, trikrát do dňa a po piatej už nejedz. Ďalej pi veľa vody a tiež jedz veľa zeleniny a ovocia. Mne sa takto podarilo schudnúť 12 kg, ale v priebehu troch rokov!!!

zuzic

renatka ja mam tiez 15:) mno a ja som mavala 65 kg a ovela nizsiu vysku kedysi a doktorka mi kazala chudnut no nikdy som nechudla:) teraz mam 164cm a schudla som na 60kg. no nie pre doktorku (ta mimochodom odkedy som vyrastla uz nic nehovori:) ale pre svoj pocit. no nemienim schudnut moc lebo nechcem dojst o prsia. no a podla mna mas idealnu vahu, kasli na doktorku pred nou jej naslubuj no inak na nu kasli:) hlavne je ako sa citis ty a nie tvoja doktorka! ak si so sebou spokojna NECHUDNI!

jajka001_

podla mna pohyb aj strava v norme,tak ja si myslim ze mas mozno taku postavu, ako to mate v rodine? kolko toho vypijes denne? sladkosti vobec nejedavas? asi mas pomalsi metabolizmus, lebo nemas z coho priberat. mozno tie porcie su vacsie, aj ked zdravé.

renatka222

takze dakujem velmi pekne za rady :) A k vaasim nazorom by som len chcela podotknut ze cele leto som korculovala, plavalôa, vela turistiky..naozaj som velmi sportovo zalozena len mne dr. zakazala aj tanec a tak teda cvicim doma pilates a fitness, obcas doma s bratom zacvicim ( posiluje ) :D ..tyzdenne prejdem okolo 36km peso a 3x denne vencim psa ktory potrebuje dost pohybu cize zuz len okolnosti ma nenechavaju bez pohybu ..a k strave : od malicka nepijem sladke napoje ( neznasam ich !!) , nesladim pretoze nenavidim cukor, nejem maso ( okrem kuracich prs a tuniaka ) ...mastne jedla jem len na vianoce si dam ked uz tak tak polku kuracieho rezna a zem. salat inac cez rok asi jkedine take fakt nezdrave co si dam je par krat do roka pizza ..a ozaj nemam rada chlioeb ani pecivo ( niekedy si dam celozrnnu kaiserku alebo rozok ) a preto pecivo nahradzam ovs. vlockami...milujem ovocie azeleninu ( denne zjem okolo 500g ovocia a zeleniny ( teraz asi tyzden zjem denne okolo 5 jablk, pomaranc, orechy, zel. jedla vacsinou polievky ) aaa po 17:00 uz nejem...tento rezim "dodrziavam" asi 5 rokov a ta vaha je taka aka je...naozaj neviem kde robim chybu ...mozno v tom rozdeleni kolko krat denne jest lebo ja jem vacsinou tak 4x denne a dost nepravidelne..mohli by ste mi napisat tak prilblizne nejaky denny strav.plan ked vstavam rano okkolo 6 ?? :) dakujem

tinnka

no ja mam tiež 15 vyšku 172 a vaha 61,5 tiež by som chcela schudnuť bmi je myslim v norme ale aj tak by som chcela späť moje štihle stehna a boky.. už som čoto schudla a nejake hladovky absolutne neodporučam ani mladym ani staršim lebo vam to uplne spomali metabolizmus a aj ked niečo schudnete tak sa vam to po čase vrati a možete byť radi ak nie dvojnasobne.. treba si dať aspoň raz dva krat do tyždňa poriadne do tela a každy deň si aspoň na par minut zacvičiť nemusite miňať peniaze na posilovňu.. jem zdravo, pravidelne, nenapchavam sa sladkosťami, pijem zeleny čaj a čistu vodu asi tak 3lire denne.. vysledok sa dostavi :)