Myslim si ze mam HIV

Príspevok v téme: Myslim si ze mam HIV
Dominoo

Dobry den,asi pred mesiacom som mal pohlavny styk ale normalne s kondomom.Ale teraz po mesiaci som ochorel a je mi nejak zvlastne myslim si ze som od toho dievcata nejak dostal HIV.Dalej neviem ci to nemoze byt aj mononukleoza kedze ma celkom podobne priznaky a dva dni pred ochorenim som bol na Chate kde o tie dva dni ochoreli vseci.Ale aj tak sa bojim ze som to HIV aj tak mohol nejako dostat

korkova

sidka, ved si nepovedala ze si, ale je samozrejme ze to nevies, kym nepojdes na test, nie?

ak mas takyto pristup aj k ostatnym veciam v zivote tak ti blahozelam.

Agnes998

Citala som na internete o jednom ciganovi ktory bol HIV+, on sa dost angazoval potom v charite a pomahal, nebol vyslovene obezny ale mal nadvahu a to roky s HIV. Nakoniec umrel ale to preto, ze zanedbaval liecbu, prestal sa liecit. Potom hodne schudol, pred smrtou bol uz total vychudnuty. Jeho meno si uz nepamatam.

Agnes998

chudne az vtedy ked mu to prepukne do aids dovtedy moze byt aj obezny. ak chudnes, chod svojej lekarke na vysetrenie, moze to byt napr. stitna zlaza alebo aj ine choroby, treba urobit testy

korkova

super neist na test lebo sa bojis ze budes pozitivna.

uspesna cesta k skorsiemu prepuknutiu aids. pri hiv mas sancu s liekmi viest kvalitny zivot, ale ak nechces vediet a nechces brat lieky, nech sa paci.

prijemne zomieranie.

sidka15

Vedeli by ste mi povedať, aké sú príznaky HIV? Viem že sú to vysoké teploty, a čo ešte medzi nich patrí? Je jedným z prvých prízakov aj chudnutie? Alebo človek chudne vtedy, keď mu to už prepukne do AIDS? Chcem ísť na testy, ale nejako som nenabrala odvahu, možno preto že sa bojím že naozaj budem HIV pozitívna.

Agnes998

sidka15: ta prva infekcia byva v 2. az 6. tyzdni, po 6 mesiacoch to urcite nie je prejav HIV. A to ani nesposobuje kasel a zachripnutie, mas uplne obycajnu infekciu. Kludne sa daj vysetrit na protilatky nech mas klud na dusi, v AIDS centrach to robia zadarmo a potom pouzivaj radsej vzdy ochranu.