chripka na ukrajine?!

RNG

Cisla treba dat do spravnej perspektivy. Ukrajina ma vyse 50 milion ludi, Keby len jedna desatina(5 milionov) z toho dostala chripku=akukolvek, bezne ocakavane obete su 0.5%,to je 25 tisic mnrtvych za sezonu.
Takze rozpravat o 1500 mrtvych ako "hrozny alarm" je zavadzajuce.
Keby povedali, ze sa to stalo za tyzden, odrazu, to by zacalo byt alarmujuce, mierne.

kosa

zdravje obyvatelstva zalezi na tom ci obyvatelja maju slusne zamesnanje a slusny prijem za kotry si kupja slusny zivotny standard.
ak totizto vlada ( v ich pripade rjadena istov J.T.) ich perpetualne okrada a nedovoluje rozvoju demokracije, tak sa niet co cudovat ze pocet ochoreni a umrti je vyssi.

u nas sa to iste djalo po prvej europskej vojne, kedy pocet ochoreni a umrti na ochorenia dychacieho povodu sa zvysil z toho isteho dovodu ( ista zlodejska vlada v istom meste B. nedovolila ludom sa rozvijat. Po tom ako tato zlodejska vlada v meste B. bola na isty cas usmernena a veci sa chytila vlada v meste P. tak pocet ochoreni vyrazne sa znizil.

kosa

Hranice do 1945 roku neeksistovali, a boli vztycene za Stalina.
Suto Stalinove hranice, kotre raz budu musjet padnut jak Berlinsky mur.

delphia

co na to hovorim? nic...
zaujimave je, ze nik o nicom nevedel a zrazu info v telke, ze uz je neviem kolko tisisc!!! nakazenych. z jedneho dna na druhy??? humbuk
asi zrejme v inych statoch nejde na odbyt nova vakcina, tak treba ju niekde supnut, tak zacne sa u nas s vymyvanim mozgov. a mame dokonca aj pred volbami, ktovie co s cim vsetkym to je v suvise...

Peto T

Vážne na tom je, ako nás zavádzajú a klamú médiá. Potvrdených bolo 11 prípadov H1N1 z 1000 hospitalizovaných, a 1 úmrtie z 30.

Ukrajinci sami hovoria, že zatiaľ nevedie, s akým typom vírusu majú vlastne dočinenia, a skôr im to pripadá na vírusový zápal pľúc, nie na chrípku.

Ale na Slovensku iniciatívni novinári vedia všetko lepšie, a už rozhlasujú, že na Ukrajine je chrípka, a niektorí topornejší dokonca že "prasacia chrípka".

Sú to špinavé mediálne hry, nič viac.