Zdrety zadok z toaletneho ?

Príspevok v téme: Zdrety zadok z toaletneho ?
nikol11

Ahojte .. Mam 21r a ked som sa vyprazdnila po utreti toaletnym papierom som mala na konci uz ani nie tam kde som vytierala stolicu krv a zadok ma kusa stipal.. mam pocit ez som si ho trosku zadrela s toaletnym .. stalo sa vam to niekedy ? zadok ma stipal aale teraz uz to je ok .. ziadna krv ani nic .. a v stolici uz vobec nie .. myslite ze by to mohli byt hemeroiddy ? mam navstivit lekara ked som si asi len zadrela s toaletnym trosku zadok ? dakujem

RNG

m,nohe toaletne ppiery mozu sposobit odreniny co rpiespieva dokonca ku vznuku hemoroidov.
Ja pouzivam na toaletnom papieri vzdy trochu kremu a to ten problem uplne vyriesi, postupne

Denz

nikol- skus ti vlhcene pouzivat....
Nespôsobí ti to take trenie a o cistote ani nehovorim...mas to namiesto osprchovania po stolici.:)

Denz

ale mohlo by sa stat,ze tuto temu zakazu....aj reklamu na paradentozu museli stiahnut a prerobit ju:)).........a takto to je podla mna výstižné:)

Petuska B

oprava úsmevne si podala celý problém. Mohla si svoj problém nazvať úplne inak- napr. krv na toal. papieri a nie zdretý zadok z toaletného? To by si fakt musela používať šmirgeľ a drhnúť si ho drasticky. Príčin môže byť mnoho. Pokiaľ by si mala krv na papieri po každej stolici tak by si sa až vtedy mala obávať. Toto sa stane každému. Ako napísala datelinka. Môžu to byť aj hemeroidy, zlatá žila atď, niekedy je aj stolica väčšia alebo tvrdšia. Ak by si šla s tým niekedy k lekárovi, tak mu nehovor prosím ťa, že si si zdrela zadok toaletným papierom :-) iba že si mala krv po stolici na papieri.

acdar

podla mna si si tiez zodrela ritku papierom. Skus nejaky fajnovejsi papier. Ja kupujem 64 metrovy za 10centov a uplne staci.

nikol11

datelinka- dakujem mas pravdu :) keby som asi mala hemeroidy mala by som vacsie problemy .. a stalo sa mi to len raz ked som to asi s utieranim prehlanala..a ty si neaka lekarka ? lebo na mna tak posobis :) dakujem
denz -no skusim, a stalo sa mi to asi pred tyzdnom, uz nemam taky problem ..dakujem

datelinka

tak ak chces, opytaj sa na to lekara. povie ti, ze dokonca samotna stolica prechodom cez analny otvor moze sposobit jeho poranenie :-) dokonca este aj u malych deti. z coho by tie tak podla teba mohli mat hemoroidy?
nechcem sa v tom "sparat", ale kazdy vie, ze v stolici sa nachadzaju aj tvrdsie sucasti, napriklad jadierka z hrozna,alebo inych plodov, semienka, ktorych obaly su nestravitelne, ale "poupratuju" pekne creva a podobne :-)
to by si musela mat krv normalne vo vnutornej strukture stolice.