rozchod...

Príspevok v téme: rozchod...
honeyy

ahojte...po 2 rokoch sme sa rozisli...je to moj prvy rozchod po takej dlhej dobe..a neviem ako sa mam spravat..? mame byt v kontakte? ako mam na neho zabudnut? zistilo sa ze mi dost klamal tak som z toho v soku..uz je to mesiac a jeho to nejako nepostihlo..vyzera to tak...je smutny ale asi ako kazdy chlap sa tvari ako najvacsi macher...

esty

honeyy,záleží či aj ty chceš byť s ním v kontakte, ale ak ti klamal tak ta dôvera sa stratila a už také kamarátstvo si neviem predstaviť. proste zabudni naňho, a choď ďalej a to pekné zo vzťahu si uchovaj ako peknú smomienku, ktorá sa skončila. Teraz buď viac s kámoškami,bav sa, aby si nebola sama so svojimi myšlienkami.

smutná1, zvažuj určite rozchod ,rok klamať, možno je tých klamstiev viac. Tu už ide o dôveru vo vzťahu. Možno mal na to dôvod, skús vypátrať kvoli čomu sa rozviedli.

smutna1

ja neviem,mne sa stalo to iste, ale este len predvcerom, tak sa z toho spamatavam a rozchod iba zvazujem zatial...Neviem, ci mu dat sancu, ci nie. Rok mi klamal, ze je rozvedeny a tvaril sa, ze je slobodny. Je to strasne!