Ako wyliezt na kozu!!!!!!!!

titi...

Lenka u mojej je to tak:Kde sa má pacientka prezliecť tam boli aj papuče,síce ani to nie je hygienické každá môže mať niečo plesen atd.Ja to riešim tak pôjdem tam ku nej v topánkach myslím v lete v sandáloch.Cez zimu sa vyzujem väčšinou chodím v nohaviciach na vyšetrenie nie v sukni,tak mám ponožky.Na kozu v žiadnom prípade nie v topánkach.Ináč ponožky som mala mať ked aj som rodila.Neviem inde ako je.

Lenka77777

a nechavate si topanky? mne to pride estetickejsejsie, ale asi to nie je moc hygienicke, ked tam lekar sibrinkuje so sterilnymi nastrojmi okolo topanok

no na tie plastove nastroje sa aj ja spytam. lebo na kovovych sa drzia aj bakterie, sestra mala taku neodbytnu v mocovych cestach, co sa prenasa kovmi

titi...

Aj moja gynekologička je už 5.rok sukromnička.Tiež neplatím u nej nič.To bolo pre teba Barcula.Nemáš za čo dakovať.

Barcula16

a ete ..aj ten môj pouzíva plastove to mi povedala ete sestricka mne to bolo jedno kukala som na stenu radsej....a nic sa unho neplati je to v rámci toho co plati poistovna...moj gyndos je sukromnik..

Barcula16

Aoj...titi...ihiel a injekcií sa nebojim uz ako dieta mi to nic nerobilo ked vsade naokolo vrieskali ostatne deti a odpadavali mamicky...no nabuduce uz bude jednoduchsie sa uvolnit bo uz viem ze je to ok, mam symposa doktora mam z neho dobry pocit...no s tym obliekanim - moj sa somnou najprv porozpraval, potom povedal aby som sa sla pripravit do prezliekarne za plentu a potom na kozu...ked skoncil isla so sa prezliect a on tukal do PC...prsia mi nevysetroval asi z mojich vypulenych oci usudil ze na prvy raz je toho az az...aby som mu neusla...heh...ale ja si to robim doma v sprche a nic som nenahmatala tak som mu aj povedala a pochvalil ma... tak diki titi si zlate...

datelinka

titi, ja chodim k lekarovi oblecena, mam suknu, akurat nemam silonky a nohavicky, ale po vysetreni mi povie, nech sa este posadim no ja sa idem najskor obliect. samozrejme ze to chape.

titi...

Jednorazové máš pravdu fakt su šterilné,no prvýkrát som počula len od teba,že existuju.Teraz som bola na prevencii v juli,no nabuduce ked budem potrebovať tu kačicu tak sa jej spýtam.Ináč to mi trošku vadilo že su studené tie kovové.Vieš čo som čítala minule v časopise Nový čas pre ženy?Boli tam popísané ako by mal vyšetrovať gynekolog..že kovový nástroj nemá byť studený,o to sa má postarať lekár,nejak to zohriať,že pokiaľ ťa nevyšetruje máš tam sedieť u neho normálne oblečená,potom ked ťa pozerá zo spodu tak hore normálne oblečená,ked ide kontrolovať prsia tak naopak.Skratka nemôže žiadať od pacientky aby tam stála nahá.No určite.Ked šaty sa nechaju vonku..Sice ja ku ktorej chodím tak za tých dvanásť rokov ordinuje na 3.mieste.Všade je to zariadené ináč.Po novom ked pôjdem tam ,tak sa vyzlečem len u nej vnutri pokiaľ debatujeme,aj sa oblečiem pokiaľ vypíše papiere.Sestričku vidím len pokiaľ mi dá kartotéku.

datelinka

skus sa opytat, titi, mne to sam lekar ponukol pred par rokmi, teraz uz inak ani nechcem. ked mi prvykrat povedal, ze dobre, ze uz, tak to som fakt ani necitila, ze uz urobil ster. vela robi aj to, ze kovove su chladive a uz len to je take neprijemne. mam rada jednorazove nastroje, nemoze sa stat, ze by neboli sterilne.