francúzska manikúra

monro

Ja tie samolepiace sablony nepouzivam. Ja si konceky nechtov nalakujem bielym akom a chyby si opravim zmizikom na lak na nechty. Maju v DM :-)))

cajik

Robila som to niekedytak, ze som si dala dve vrstvy teloveho Manhattan (vynikajuci), potom po zaschnuti jednu vrstvu bieleho (ruby rose) a prelakovala som to cele priesvitnym. Vydrzalo cca tyzden, tyzden a pol.
Teraz to robim tak, ze si dam biely lak na spicky, uz nepouzivam sablony, od Essence (ten je jemnucky, ten Ruby Rose bol velmi vyrazne biely), a potom prelakujem bud priesvitnym alebo nejakym trblietavym.

bara017

mne vydrzi francuzska manikura doma robena aj tyzden:-) nechty prejdem odlakovacom najprv, potom dam podkladovy lak, teraz pouzivam spevnujuci BarbraPro, necham poriadne zaschnut a potom nalepim tie pasiky, dam biely lak to pouzivam Gabriella Salvete tiež, na francuzsku specialne a potom len prelakujem telovym odtienom, momentalne od LR lak alebo Rimmel proti zažltaniu nechtov a vsetci si myslia ze mam gelove nechty..

tiatia

Ja si najprv dám podkladový lak,potom si nalepím tie pásiky a nalakujem si ich bielym lakom a nakoniec priesvitným (samolepiace šablony používam od gabriella salvete a mne vyhovuje( stoji cca 1euro 48/ks)takže dokopy používam tri vrstvy laku ale podkladový lak musíš nechať poriadne zaschnúť aby sa ti od tých lepiacich pásikov neodlupovali takáto francuzska manikura mi vydrží približne 3 dni ;)