Tehotna a stale chora

Príspevok v téme: Tehotna a stale chora
farfalla

ahojte kocky, som tehotna a vraj by to malo byt najkrajsie obdobie v zivote zeny, no ja sa citim hrozne. som v 18.tt a na zaciatku mi byvalo strasne zle a kvoli unavne som nemohla robit nic normalne a ked preslo to, uz som asi mesiac v kuse chora. neviem sa z toho dostat. kazdy den vysmrkam asi 5 balikov vreckoviek, kycham strasne vela, boli ma hlava a hrdlo a celkovo cele telo mam bolestive na dotyk akoby ma skopal niekto. uz mam aj zvysenu teplotu 37,2 a tak ale citim sa akoby som mala ovela viac, som strasne slaba a nevladzem ani vstat z postele. nie som ten typ lenivej zeny co by v tehu nic nerobila len jedla a priberala, vobec, ja som velmi aktivna, ale teraz som uplne zabrzdena. neviem co so sebou, co robit. gynekologicka mi povedala, ze len domace liecenie, lieky az od teploty 38. a viac. takze tak, ak ste to zazili alebo viete poradit prosim poradte!!! dakujem !

Tanuška 20

ahojte kočky. som tehotna už v 8 tyždni. robim v takej praci kde som stale vonku a je zima čiže -5st. som asi podchladena čo mam robiť? ake lieky pomožu? a čo myslite nemam sa vykašlat na tu pracu? kedže čakam maličke?

majky2808

ahoj ja som v 25tt a asi mam chripku-proste som chora.Som prvorodička a velmi sa bojim aby bol maly v poriadku.Nemozu mu nejako poskodit moje virusi?Co mozem a co nie?Prosim poradte mi.....Dakujem

mamimami

napr. : normalne aspon kvalitny C-vit. si kup a uzivaj denne 1000 mg , a paralen kludne mozes ak nebudes prehanat, pomoze aj od bolesti aj proti zapalu. a aj lokalne nosne kvapky ci spraje akekolvek detske, a na hrdlo kloktadla a "cumlat cukriky" a BIOPAROX je super aj do nosa aj na hrdlo a moze sa vo csetkych trimestroch
vsetko s mierov a podla potreby, jaj a dobre su este aj rybacie oleje omega 3 a caj zo zazvoru, to ma tak vrychlosti napada...
prajem vela stastia a skore uzdravenie

- mira

Dievčence-mamičky, ak je to ešte aktuálne pomôže vám úprava jedálnička. Obmedzte sladkosti, ovocie, ovocné šťavy, aromatické čaje a povzbudzujúce látky, mliečne výrobky nasladko, zákusky a tučné jedlá. Budete sa cítiť silnejšie a teplota ustúpi.

fialočka07

ahoj.....ja som mala podobné tehotenstvo: v 5 tyzdni som krvacala -2 tyzdne v nemocnici...potom mi stale byvalo zle, potom som dostala crevnu chripku,potom zapal pluc-zotavovala som sa mesiac a pol-kedze nemozes brat lieky,lekarka ti fakt dobre povedala,len paralen trocha a stale lezat doma :( niektore zeny lezia v nemocnici aj cele tehot....potom som mala vyvrtnuty bedrovy klb-asi v 7 mesiaci.....takze pestre to bolo,ale zvladla som to,a velmi ti drzim palce,aby si sa aj ty vyliecila a donosila svoje dietatko v zdravi,potom na to zabudnes :) samozrejme davaj pozor,aj lekarka by ta mala sledovat,oddychuj,nestresuj sa...uvidis budete v poriadku :) vsetko dobre zelam

zandra

Ahojte! Drzim Vam palce... a verte, ze vsetko dobre skonci! Moj maly bude mat 25.1. rok. Tehotenstvo s nim bolo katastrofalne. Cele som bola chora, brala som ATB 2x, skosala som kadejake domace lieky. Naozaj som sa bala ako to skonci. Vsetko dopadlo dobre. Je to riadny vymyselnik a uz sam chodi a nema ani rok.

babula1111

ahoj, ja mam ten isty problem, vacsinu casu z mojho tehotenstva som chora, uz som brala aj antibiotika, ale zase sa to vratilo. mam pocit ze ochoriem od kazdeho kto si vedla mna kychne. dufam, ze babatko bude v poriadku.

meggy10

ahoj farfalla a ine nic nato neberies? ja som tiez zo zaciatku skoro stale bola prechladena ze vraj ked si tehotna mas oslabenu imunitu tak to je aj preto mne gynekolog povedal ze to moze byt tak aj cele tehotenstvo ale nastastie nebolo ale zase si to ober tak ze aj je take chripkove obdobie skus si kupit v lekarni nejake homeopatika alebo propolis. nastastie mne zle nebolo ani raz som nevracala.