jeho dieta ,nasa laska

Príspevok v téme: jeho dieta ,nasa laska
Janulkaa

ahojte..
mala som priatela rozisli sm esa cca pred rokom lebo cakal dieta s inou zenou.. potom sme sa pohadali spravil mi zo zivota peklo.. pred troma tyzdnami sa matka malej jej vzdala dala to na sud a kedze on je zamestnany tak sud pridelil dieta jemu.. ale ja ho lubim lenze zit aj s cudzim dietatom a starat sa onho neviem co mam robit-..

rada

jaaj ty a ty mas len 17 rokov? Tak teda dievca, na to mas este cas. Ja som si myslela, ze uz davno po 25... Nemas sa kam ponahlat a rodicov aj chapem, ale ty v prvom rade mysli na seba, skolu..., lebo prezivas este zatial bezstarostny zivot, pokial budes chodit do skoly. Akonahle bude praca, osamostatnenie sa a k tomu aj lasky, to uz bude horsie.

datelinka

zit s muzom a s dietatom? vsak ty mas este byvat u rodicov, chodit do skoly a uzivat si bezstarostny zivot!!! tvoji rodicia este neskoncili svoju ulohu na tvojej vychove, ako mas ty niekoho vychovavat? ja som si myslela, ze mas prinajmensom 25, ked riesis takuto dilemu. tak toto je podla mna vec vyriesena. v tvojom veku este predsa nemozes robit taketo vazne rozhodnutia, dokonca netusis, ci je ta tvoja znamost naozaj natolko vazna, ze ti to stoji za to. ach, sladkych sedemnast... zabavaj sa s kamaratkami, studuj a cestuj. aby si raz nelutovala.

google

Janulka, necitala som rady od ostatnych prispievajucich, ale myslim si, ze si velmi mlada na taketo rozhodnutie.
Uplne chapem rozhodnutie tvojej maminy.
Kazda starostliva matka by konala podobne.
Chce ti len dobre. Pre toho chlapa to bude len vyhovujuce ked mu s dietatom pomozes. Dieta potrebuje mamu, ono ju ma - tou mamou niesi ty!
Daj si dokopy, ci ten muz uprimne chce aby ste boli spolu, s jeho dietatom, ked ti robil neprijemnosti....

janulkaaa

rok a pol ak ratam tie prestavky vo vztahu..

netusim co teraz spravim.. necchem si to rozhadat an is mamo ale ani rozist sa s nim.. asi len ten cas..

barbinka

podľa mňa si v takom veku, že by ťa mala zaujímať škola, kamaráti, cestovanie po svete a nie staranie sa o dieťa. Určite nie si také niečo pripravená. A inak koľko ste akože spolu?

janka24

je prirodzene že sa necitiš na cudzie dieta,ked sa ešte nemožeš citit ani na svoje vlastne...mamku chapem, vpostate každy mate svoje problemy aj ten toj manžel..tak neprijimaj jeho dieta ako svoje. ale ho prijmi ako sučast neho...deti by nemali byt na obtiaž..a po čase uvidiš-rokmu ak spolu budete ako to pojde dalej

janulkaa

to nemam v plane..

a neviem ako sa rozhodnut az prilis ho mam rada na to aby sme sa rozisli:(.. ale zas to ze ma dieta je ten "problem..

jajka001_

chapem tvoju mamu aj teba, obe mate svoju pravdu. sama musis prist na to co je spravne len prosim ta neotehotni