je mi smutno z niektorych ludi...

Príspevok v téme: je mi smutno z niektorych ludi...
levicaaaaa

Vysvetlí mi niekto, čo sa to dnes vlastne deje? prečo sú niektorí ľudia taký nepríjemní, namyslení, myslia si, že všetko sa vyrieši, lebo študujú na neviem akej škole a ich tatko je neviem aký doktor a ich sa nič zlé netýka, lebo oni majú všade svojich ľudí a pod. ?

to dnes nikomu nič nehovorí pokora? troška úcty voči ostatným? troška empatie, láskavého prístupu, rešpektovania individuality druhých a fakt, že niektoré veci sa NEDAJÚ vyriešiť prostredníctvom "strýka na ministerstve", ale že osobné nešťastie sa týka KAŽDÉHO z nás???

je mi z toho fakt smutno... :((( zdieľa tu niekto so mnou tento názor, alebo som sama?

magda36

Pre Ellie:
Pacia sa mi tvoje prispevky.
Prosim, mozes sa mrknut na moj "problem" a co-to mi napisat, ze ako to vidis ? Je to v tejto rubrike "Je lakomy alebo setrny?"

ellie

zbytocne riesis nieco, co riesenie nema.. ludi nezmenis.. pravda je, ze v zivote sa kazdemu vsetko vrati.. ci uz dobre alebo zle.. tak sa to vrati aj tym neprijemnym z tvojho okolia..

jajka001_

katka,urcite to ma vplyv na tvoju socialnu komunikaciu. ale neobzeraj sa spat, to uz nenapravis, zacni chodit na kruzky teraz, casom to dobehnes, naucis sa, cim skor tym lepsie :)

nikollla

takych ludi co wedia len ublizit je wela...tiez som ich stretla a skoro ma to zlomilo a urobila som wela chyb ale clowek sa uci na wlastnych chybach....urcite som aj ja ublizila wela ludom...ale ak sa tomu poddate w ziwote sa z toho newyhrabete...musite ma wieru...ja som ju mala mam ju doteraz a to je jedine co ma tu este drzi.

katka...

Jasne, teraz sa uz venujem comu chcem. Ale ja som myslela na detstvo. Ze som sa musela pozerat na ine deti ako chodia na tanecne a podobne a ja som musela sediet doma sama, aj ked som velmi chcela ist. (Otazka financii to nebola). Tym padom som bola taky samotar, kedze som chodila len do skoly a domov. Vela krat som ani von pred blok nemohla ist. A myslim, ze to ovpylvnilo moj dalsi vyvoj co sa tyka sebavedomia, tazko sa zoznamujem s inymi ludmi.

jajka001

alzbee, ved to poznam :)) ale aj tak sa to naucis.
ja som sa vzdy ucila na zemi, ktovie preco, tak sa mi lepsie ucilo, alebo na posteli, pustila som si k tomu hudbu. je dobre si urcit ze tak, teraz sa budem intenzivne hodinu ucit,a potom idem robit nieco ine. a potom zas. daj si k tomu salku zeleneho caju, maté, to ta trochu nabudi :) skus si to citat nahlas, tak snad pri tom nezaspis :D mne sa aj take casto stalo.

alzbee

Dakujem jajka001 za povzbudive slova:)) asi by som sa mala prestat porovnavat s tymi lepsimi a zmierit sa s tym, ze ja som ja a nemusim byt ako ostatni...mala by som sa drzat hesla: Neberte zivot az tak prilis vazne, aj tak z neho nevyviaznete zivi:)) Niekedy sa asi az prilis zamyslam nad zivotom...verim, ze raz budem naozaj robit nieco, co ma bude bavit a naplnat (i ked momentalne fakt netusim, co by to mohlo byt:)) No pojdem sa teda ucit, lebo zajtra mame pisomku...teda pre upresnenie: precitam si dve vety, 20 minut budem pozerat cez okno a premyslat nad tym, ako sa mi strasne nechce, potom si uvedomim, ze sakra, uz tolko casu ubehlo? mala by som sa ucit a tak si to zase zacnem od zaciatku citat, no spomeniem si, ze som hladna, tak zase prestanem a pride vecer a ja nic dokopy nebudem vediet :D :D takto prebieha moje ucenie, hehe :D pekny den prajem...

katka...

Alzbee, ja som tiez byk a som taka ista ako pises. Napr. chcela som studovat jazyky, ale nikdy som sa nedonutila poriadne sa tomu venovat, aby som zvladla aspon prijimacky. Tak som isla na skolu, co ma vobec nebavila, ale brali tam bez prijimaciek. Nejako som ju skoncila a teraz neviem co dalej. Pracu si neviem najst a ani neviem poriadne co by ma bavilo robit. Aj som rozmyslala, ze by som odisla do zahranicia, ale nemam na to odvahu ist sama. Bojim sa akejkolvek zmeny. Ale urcite je to aj vychovou. Mna rodicia nikdy k nicomu neviedli. Len zo skoly domov. A stale som musela byt ticho. Ked som povedala svoj nazor, bola som hlupa, ktora tomu nemoze rozumiet. Aj teraz ked som skoncila VS som pre rodicov stale ta, co nemoze vediet ako to v zivote chodi. Aj ked som chcela chodit na nejake kruzky, tak som nemohla, ze naco mi to bude. Takze asi tak.