sos som chuda ako palicka

monica gazpio

Palicka98, keďže máš iba 14 rokov, tak počkaj cca do takej 18 - 20, a ak sa to nezmení ani potom, tak to nechaj tak. Buď rada, že môžeš jesť čokoľvek a si chudá, lebo väčšina báb sa tu trápi anorexiou, a bulímiou, len preto, aby boli stoj čo stoj štíhle. Och, človeče jak ti závidím. Keby som ja taká bola, tak by som bola šťastná, lebo mne chutí väčšina jedál, ktoré sú nezdravé, a tak buď musím športovať aspoň 5 hodín denne, alebo nejesť. Iná možnosť u mňa nie je. A ešte k tomu ma bolí päta, ale napriek tomu cvičím, lebo nemám na výber. :-( Určite to nerieš. Je menšie zlo mať prirodzene danú podváhu ako nadváhu. Viem o čom hovorím. Lebo z tučných báb sa každý smeje, kým chudé každý obdivuje. Majú veľa priateľov. Kým tučné väčšinou priateľov, nemajú, alebo len veľmi málo. :-)

lluc

blbost je ked niekto povie ze si anorekticka pretoze takto mozu nazvat tu ktora si o sebe mysli ze je tlsta ale ked si to nemyslis a chuti ti jest tak je problem len v tom ze si v puberte a hormony blaznia...mam ten isty problem skus zacat cvicit mozno ti to pomoze :DD

EVILinCAGE

Ahojte baby, pisem o vas bakalarsku pracu a potrebovala by som vyplnit dotazniky...Mohli by ste mi s tym prosim pomoct? Ak by ste boli ochotne ho anonymne vyplnit prosim skontaktujte ma na hifloleos@gmail.com a ja vam ho obratom poslem na vyplnenie. Velmi pekne dakujem :)

jacquelin

no ja sa tak aj widim lenze uwedomujem si ze nemozem byt tlstejsia jak predtim... to je jedno..uz to nechcem rozoberat..

easily

Len vies, ked nebudes jest, tak potom ked budes starsia co? To priberes aj z poharu vody podla mna po porode ked teraz nejes, potom uz nebudes mat ako chudnut ked teraz si vycerpala najdrastickejsie metody, ale hlavne ze si spokojna podla mna, ked sa pousmejes nad sebou a apfis sa sama sebe, tak je v poho, ale keby sa vidis odporne hnusne tlsta a mas 42 kil, tak to by bolo strasne zle uz.

jacquelin

mm..mozno som ale mam sa lepsie ako ked som bola tlsta.. predtym som sa vecer pozrela naha do zrkadla a skoro som sa dogrcala a nadavala som si ze naco som zrala vysmazane, kolace, cokolady atd. teraz ked sa pozriem tak si sice poviem ze by som mohla este schudnut,ale usmejem sa a som rada ako vyzeram aj napriek tomu ze zjem za den tak jedno jablko alebo stvrtku salatovej uhorky, alebo 5 platkov syra...

?????????

máš 42 kíl a ty si nadávaš, že si veľa jedla, si chorá!!!!!!!! vieš to? choď ku psychiatrovi, pomôže ti!