Pichanie v hrudi

Príspevok v téme: Pichanie v hrudi
martin12992

Zdravim mam nasledovny problem.V poslednej dobe ma dost bolieva chrbat, byvam unaveny, a pichava ma v lavej casti hrude ked zdviham nieco.Vcera som ochorel , mam nadchu a vykaslavam hlieny a ked sa chcem z hlboka nadychnut tak citim neskutocnu bolest v lavej casti hrude cca 10-15cm pod klucnou kostou, je to fakt neskutocne bolestive.Neviete ci to je tymi hlienami a mozem mat zapal pluc alebo pridusiek, alebo to suvisi z bolestami chrbta, chtbtice, zeby mi nieco s chrbtice srielalo alebo co?
Dakujem za radu.

Domi..:)

Ahojte,mám tie isté príznaky aké tu opisujete: pichanie pod srdcom, bolesť chrbta, únava, ale aj pichanie pod lopatkami v chrbte a ťažké dýchanie.

Monno

Ahojte mam problem ako tu už dost ludi písalo predomnou už asi niečo cez 2 mesiace ma strašne picha na hrudi a ide to až pri srdce a vtedy sa mi dost zle dýcha neviem či to ma aj spojitosť s chrbatom pretože tam tak isto mavam dost velke pichanie a až take krče a bolesti kedy sa ledva pohnem neviem čo by za tym mohlo byt ak ma niekto skusenost z niečim takymto nech mi skusi niečo poradiť.
Vopred Ďakujem :)

Annie2

Ja mávam také asi raz za 2 mesiace, že ma tiež začne neuveriteľne pichať v hrudi. Asi tam ako je srdce. Nemôžem sa nadýchnuť, otočiť, vstať, zmeniť polohu, nič len čakať, pretože ak sa trebárs viac nadýchnem, šialene to pichne. Mám to už od detstva. Čítala som, že taká bolesť býva od chrbtice, tak to už neriešim. Vlastne aj keď som raz bola na kardiologickom vyšetrení, tak mi to aj ten kardiológ potvrdil, že s najväčšou pravdepodobnosťou to mám od chrbtice a že sa nemusím báť. Obvykle to našťastie vždy po pár minútach prejde.

zelena0000

ahojte... mam problem... mojho ocka uz dlhsiu dobu vypichuje v hrudi...ma problemy aj s chrbticou...ale to pichanie je silne.. bol na rehabilitacii, masazach, elektroliecbach, ostrekoch, bol u ortopeda aj pri kardiologovi,,, nevedia mu prist na problem... na akeho lekara by sa mohol este obratit??? prosim poradte mi :(

dominko

Zdravym chcem sa spytat v poslednom case ma picha v hrudi presne vstrede v hrudnom kosi a hlavne ked stlacim k sebe hrudny kos alebo ked sa natiahnem moc tak aj vtedy ma tam zacne bolet a pichat neviete z coho to moze byt ? Dakujem za radu .

martin12992

Takze dmes som bol u toho ortopeda, vysetril ma, dal mi do dvoch miest obstreky a predpisal mi COXTRAL a GUAJACURAN , a odporucil mi rehabilitacie.Tak som sa isiel prihlasit na tu rehabilitaciu a pri rozhovore zo sesrickov som odpadol =( , asi reakcia na oobstreky alebo to ze som rano nejedol.Uz je to v poriadku, tak dufam ze lieky budu zaberat a rehabilitacie tak isto, vlastne ako to na takej rehabilitacii chodi, lebo v zivote som na ziadnej nebol?

martin12992

Takze dnes som bol u lekarky, vsetko v pohode dopadlo, dala mi ospraveldnenku od stvrtku do dnes, v stredu idem k ortopedovi na vysetrenie, no tak dufam ze uz ortoped pride na problem ktory mam a zacne sa moj problem liecit, drzte palce.

martin12992

Takze zajtra idem k lekarovi, ale aj z otcom, lebo pravdepodobne si myslia ze sa chcem len ulait, a ked tam pridem z rodicom snad pochopia ze o co ide.Inak chcem sa este opytat k tej chrbtici.K priznakom patri bolest v oblasti krizov, ale aj celeho chrbta, pichava bolest v lavej strane hrudnika, a este sa mi stava jedno a myslim ze to ma spojitost, tak v oblasti klucnej kosti dostavam neskutocne bolestive "krce" alebo ako to nazvat (bolest ako keby som dostal dikou do tej oblasti), pravdepodobne to ma asi suvislost nejaku vsak?
Dakujem

kamilkaK

Jasne, Martin, ak by Ta chceli nejako "odpinkat" trosku mozes aj zvelicit, je mnoho doktorov, ktori su schopni poslat cloveka domov s tym, ze to prejde samo nejakymi vseobecnymi liekmi. Tak sa ku mne najprv choval aj moj obvodny, az ked bolo velmi zle, tak mu doslo, ze potrebujem kompletne vysetrenia, aby sa zistilo, o co vlastne ide. Chod k lekarovi cim skor, nech mas pokoj, ako pisem, mne sa to casom len a len zhorsovalo... :)