sme spolu uz rok .ako to oslavit?

Príspevok v téme: sme spolu uz rok .ako to oslavit?
CoDy

zdravim...som z priatelkou uz rok..teda v pondelok to bude rok..a velmi rad by som vymyslel nejaky pekny vecer ..ale moja fantazia a hlavne financna situacia mi to nedovoluju ..:((((..co mam robit,co mam vymysliet poradte mi prosiim,viem ze ocakava,ze vymyslim nieco pekne,romanticke..a nechcem ju sklamat..len ked nemam zaco,neviem co ..:((

dobra vila

alzbee, jj, presne tak! Tak to ma byt :D

Cody, ako vidis, kazdy tu ma podobne nazory, takze pochybujem, za ta tvoja by zrovna ocakavala nejaky smaragdovy prsten...
Spomienky su najkrajsie, tak rob to, co ti vravime :D. A zaver ako pise Alzbee, hehe.

Summer_

CoDy to ze nemas teraz peniaze na nejake velke dary neznamena ze jej nemozes spravit krasny romanticky vecer :) ja navrhujem, kup jej ruzu, pripadne nejaku bonbonieru v tvare srdiecka.. ak mas doma volnu izbu, mozete si zapnut nejaku romanticku hudbu a ono to uz pojde samo:) a co sa tyka vecere- myslim ze s tym sa nemusis nejak trapit, pripadne ak naozaj chces veceru tak jej nieco navar, kludne aj hocico jednoduche, ved to ze by si to urobil sam sa ceni najviac :) a urcite sa nebude "hnevat" ze je to malo na vyrocie a pod., toho sa neboj.. hlavne je to ked na seba dvaja ludia myslia a spravia si pekny vecer, pripomenu si vyrocie, nic viac netreba..
PS- este ma napada jeden darcek, velmi romanticky.. ak mas chut a v pocitaci nejaky program na vyrabanie videa, mozes tam hodit vase fotky, peknu hudbu, nieco mile zalubene tam napisat a som si ista ze bude velmi milo prekvapena.. ja som toto urobila pre priatela a pacilo sa mu:)

zuzi23

mna môj miláčik tiež milo prekvapil na naše prvé výročie, prišla som k nemu, pripravil premna úžasnú večeru, sviečky v tvare srdiečka, zapol jemné melódie a krásne červené ruže- bolo to úžasné.

alzbee

My ked sme mali kedysi s priatelom prvy rocik, tak sme si kupili vinko, pripili si nim, pomilovali sa a bolo nam fajn..

dobra vila

CoDy, ja som mala s priatelom minuly tyzden jednorocne vyrocie a dostala som od neho peknu kyticku malych ruziciek :)). Ja som mu kupila veeelku cokoladu a bolo. Stravili sme spolu pekny den, chcel ma zobrat aj na veceru, ale vravela som, ze to odlozme na inokedy. Je student, navyse financne je na tom tiez dost biedne, rodicia ho dotujú minimalne, chodi sem-tam na brigadu, tak to neocakavam... Navyse viem, ako rad by ma niekam vzal a ze ho trapi, ze nie je na tom lepsie, ale nema preco, pojdeme, az obaja budeme mat z coho :), teraz nik z nas nema za vlastne. Teraz mu priznali socialne stipko, tak sa vytesuje.
A tiez mam jednu kamaratku, asi nieco take, ako ta tvoja, ktora ma stale samych zbohatlikov, 40-nikov a doteraz ma buzeruje s tym, co nejdem s nimi niekam, ze si tam najdem prachateho a este aj takeho, co vie, co zeny chcu.
No vies, kazdy ma ine priority, ak je to tvoje dievca s tebou uz rok, asi to nebude iba preto, ze s tebou rada "zabija" cas, ale ze sa s tebou citi dobre a lubi ta a myslim, ze ju potesi hocico. Hlavne k nej bud stale mily, dobry, a lub ju. To stoji viac, ako cokolvek.
A ja nvm, keby si jej chcel tak velmi nieco kupit, tak aj za lacny peniaz najdes nieco mile... Co ja viem...tak ma napada, minule som videla taky kaktusik v obchode, co drzal taky strasne chutny panacik, bolo to zlate a lacne... To iba tak na margo veci :-P.

AdamKrt

Preco by mal chalan iba chystat nieco. Vztah je pre dvoch, takze ak niekto ocakava, ze iba ten druhy bude nieco robit, tak je sebec.

CoDy

..no dufam ze to bude stacit ..uvazujem nad tym ze to bude asi takto ..ale aj sa bojim lebo jej kamaratka s frajerom pred dvoma tyzdnami tiez oslavovali rok a to nedopadlo moc dobre s nimy ..hlavne ta jej kamaratka ..namyslena si myslela ze ten chalan neviem co jej nachysta ..a tak si myslim ze moja je tak troska nou ovplyvnena ...ale hadam ten kvietok s prechadzkou a cokoladkou bude stacit :))

jajka001_

staci malo :) kvetinka, cokoladka, a to ze budete spolu, chodte sa napriklad niekam prejst na nejake romanticke miesto, pokecate atd :)