MuDr. Paučin za - ako u neho??

ojka

tak som rada, že si spokojná, má to tam fakt velmi dobré (: hm, za zubara? na to niečo je, ale nech by vyzeral moj zubar ako kolvek, asi by som tam tiež nechodila zrovna najdradšej ((-: (;

Jana Za

Ten doktor má ale jednu malú-velkú chybu. Je veľmi sympatický. Prečo nešiel študovať radšej za zubára?? No ale radšej sympaťák ako starý uhundraný brežnev no nie?..?

Jana Za

Ahoj aj ja som tam už bola. Ten registračný poplatok je 34 € a potom už neplatíš nič, všetko platí posiťovňa, až na antikoncepčnú poradňu tá je 17€ ročne. Toť celkom dobré nie? A ponúka nadštandard pre tehotné mamičky - fotky, cd nahrávok sona. Vraj si to strašne pochvalujú. Sestrička je strašne milá tak som rada ze som už tam.

ojka

ahoj, dufam,že to nebude vadiť, ked tu hodím link: www.gynpaucin.sk
ordinaciu ma velmi peknu,také príjemné prostredie, a moderne zariadenú. Sestrička je velmi milá a vždy sa mi ju podarilo zastihnut len v dobrej nalade.A taktisto i on, veľmi dobrý odborník. Pacientiek ešte vela nemaju, kedže su v ZA noví. A doba objednania je fakt minimalna.A či si oblečieš suknu, tak to je fakt len na tebe (: