Bolestiva Endometrioza

Príspevok v téme: Bolestiva Endometrioza
bambi21

ahojte. viem, ze je tu vela zalozenych tem na endometriozu, ale aj tak bych sa chcela spytat, co vam pomaha pri neznesesitelnych bolestiach. mam silne bolesti v podbrusku a v krizoch az mi z toho trpne noha. nevladzem dlho stat. ja mam nevyliecitelnu endomet., nic nepomaha, len bych potrebovala aspon utlmit nejako bolest. dakujem:)

mjanik

tvoja chyba,až raz ti nebude môcť západná medicína pomôcť a budeš musieť použiť akupunktúru-potom si spomeň na to čo si tu teraz popísala.Zrejme si ešte mladá,to nevadí,rokmi zmúdrieš!!!

jaLENja

Veľa tých vedeckých kníh nie je.
Nejdem sa ďalej hádať, múdrejší ustúpi...
Moje posledné slovo je to, že tomu neverím!

mjanik

to je chyba ,nečítaj populistické ale vedecké články a knihy,nenechaj si ich len "prejsť" rukami,ale si ich aj prečítaj

jaLENja

Na tvojej stránke nie je nič!
Ja verím sama sebe a myslím si, že si tu robíš skvelú reklamu, jednoducho ma mrzí, že takto klameš ľudí.... a evidentne sa za to ani nehanbíš....
Ja som napísala, čo pomohlo mne konkrétne, nenapísala som, že ma to vyliečilo....

jaLENja

V knižnici som pracovala a rukami mi prešlo veľa "populistických" kníh o akupunktúre. Rešpektuj môj názor a nerozčuľuj ma, pretože mi tým dosť ubližuješ. A ubližuješ aj ľuďom, ktorí majú falošnú nádej od teba.

mjanik

akupunktúra je 5000 rokov stará liečebná metóda,ktorá vie vyliečiť aj choroby u ktorých si už západná medicína nevie rady,pochopiteľne ,že každá liečebná metóda má aj svoje obmedzené možnosti,ale tých obmedzení má menej ako západná medicína-doporučujem ti, zájdi do najbližšej knižnice a požičaj si knihu o akupunktúre a potom tu napíš!!!!

jaLENja

A mimochodom, tá stránka....
Veď tam nie je žiaden dôkaz, žiadna odozva pacientov ani nič podobné, na nič sa neodvolávaš, je tam len akýsi vypísaný zoznam a nejaká tabuľka. To má o čom návštevníka presvedčiť?

jaLENja

Evidentne ty sa tomu rozumieš a zrejme poznáš aj všetky choroby a máš jedinú zaručenú metódu, ako všetko "vyliečiť". Ja hovorím len to, že sa to tým nedá vyliečiť, len sa možno dajú zmierniť príznaky, to pripúšťam...
Ale je od teba nepekné robiť si tu reklamu a sľubovať chorým hory doly, že sa vyliečia, keď sám dobre vieš, že to nie je pravda!

vilaamalka

mjanik,,,,nič v zlom a nemysliš ,že je to trošku na hlavu, že odporučaš akupunkturu na liečbu všetkych ochorení, nemysliš si ,že keby tak zabarala na všetky diagnozy(podla teba) tak by tolko ludi neumieralo ale by sa využivala akupunktura pri liečbe važne chorych ludí?