Univerzita veterinarneho lekarstva v KE

tralala123a

ahojte, je tu niekto taký kto robil posledné príjmačky na VVL a vie koľko mal bodov? ja som dneska robila a už máme počty bodov, ale nie výsledky o prijatatí /neprijatí, tak by som chcela vedieť aspoň probližne, či by môj počet bodov stačil. Ďakujem moc :o)

danielQaaa

ajoojte..ktora stredna veterinarana skola je lepsia v kosiciach alebo nitre???????odp. proooooosssiiimmm:D:D:Daa ake musim mat znamky,????

cuco12

smajlik:
dakujem za rady :) no a ak nie ta veterina tak jazyky :D tak ale maturovat budem bio a chemia na 90% dakujem vam krasne za rady :)

[zruseny8]

cuco12
je absolutne jedno z akej strednej skoly si, mozno ak si zo strednej ktora ma priamy suvis s vyskou na ktoru sa hlasis, tak si zbehly jedine v praxi, co ako vravis ty sa vies dost rychlo naucit..takze typu strednej skoly ja neprikladam velky vyznam, ak budes makat na sebe - dostanes sa na vs z akejkolvek. ak si mas vybrat predmety na maturu - v tvojom pripade odporucam biologiu a chemiu. aj keby si sa nahdoou rozhodla ze na veterinu uz nebudes chciet ist, mozes skusit napr.medinu alebo aj nejake prirodovedecke odbory. budes mat toho dostatok na vyber. inak ja mam tiez spoluziacku z BB a spoje do kosic su nenormalne..:) este nieco, veterina je o kus tazsia ako medina..

cuco12

alzbee:
ved tak vsetko ma svoje vyhody anevyhody :) oni maju prax a ja zes ze sa dost rychlo naucim aj tazke veci...a a zaludok an to mam to viem na isto :D aa este my mame nevyhodu aj v tom ze ja som teraz 2.cka a reforma skolstva cize berieme vsetko inak :/ nastastie mame na biologii ucitelku co od nas chce vsetko latinsky a podrobne atd...a ja som aj rozmyslala nad tou strednou len som si nebbola este ista a kedze som z bb a na intrak ist tak to nieje moc pre mna....ale ked sa chce da sa vsetko nie? :) a rozhodujem sa uz teraz lebo si volime 2 predmety do buduceho roka....

alzbee

cuco12: mas to tazsie, nez medicinu, lebo na medicine sa ucis len o cloveku vsetky kosti, svaly, nervy..., no na veterine ako som pisala sa to ucis na psovi, macke, svini..atd. A poviem ti, ze podla mna na veterinu je praveze lepsie ist z tej odbornej, lebo co som ja chodila na tu strednu veterinarnu, tak my sme sa biolu ucili z gymnazialnych ucebnic a hlavne tam studenti nadobudnu dobru prax, pretoze -ako sa hovori- na praxi strkali kravam ruky do zadku, pitvali, pichali injekcie, brali krv, ucili sa anatomiu a fyziologiu, takze zistili, ze ci sa naozaj aj v buducnosti chcu tym zaoberat a ci maju na to zaludok...ale nechcem tym povedat, ze gymplari nemaju sancu:)

cuco12

dakujem za rady :) a rozmyslam ja som z gympla a skor si myslia ze ked sa venujes na gympli biole a maturujes tak to mas lepsie ako z veterinarnej strednej lebo predsa j eto odborna a ako nieze by som mala nieco proti odbornym ale poznam ludi co tam chodia :/ a nepoznate aj nejaku kde by sa dalo takto studovat? lebo na Slovensku o inej moc neviem a zas do Brna moc nechcem ist...ale zas ked sa to tak porovna z medicinou tak to hadam nieje tazsie od mediciny este aj?