Očkovanie proti chrípke

copina

POZOR na OCKOVACIE latky firmy NOVARTIS!!!!
V Taliansku minuly tyzden ich URGENTNE STIAHLI z lekarni a vydali ZAKAZ ockovania so VSETKYMI ockovacimi latkami tejto firmy,pretoze mozu mat tazke komplikacie pre pacienta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karioll2

titi
je to preto,lebo ockovat sice treba,ale vzdy je tam to ale.niekedy sa napriklad na milion zaockovanych vyskytne jeden mrtvy a nikdo nevie,kto to bude.cize pozitiva prevysuju,ale nahoda je blbec

Peto T

Podľa štúdie, umývanie rúk akýmkoľvek mydlom má rovnaký (dobrý) dopad na respiračné ochorenia ako antibakteriálne mydlo.

Takže antibakteriálne by som neradil, načo si zbytočne rozvracať prirodzenú flóru pokožky.

titi...

Neviem prečo ale samotní lekári su ticho ked ide o očkovaní proti chrípke.Moje deti ešte nikdy neboli,aj som sa pýtala lekára aký má názor.Nechá to na mna,ano,či nie.Zatiaľ sa unho hlásilo len pár rodičov,že chcu dať zaočkovať deti.Poznám aj lekárov ktorí tiež nie su rok čo rok zaočkovaní,radšej vitamíny beru.Nejak je to podobné ako ked idete k očnému poradí vám kontaktné šošovky pritom jeho celá rodina nosí okuliare,alebo doporučuje laserovu operáciu pritom tiež nosí okuliare.

laveta

Čo sa týka chrípky a očkovania mám tento názor: Moja priateľka sa dala očkovať a asi o dva týždne na tri mesiace nevyliezla z postele,povedala,že nikdy viac. Na to sú dobre vitaminy v prirodnom stave, hygiena za každym ak sa vrátime vonku ruky umyvať bakterialnym mydlom a dobry je aj vítamin od medpharmy čierne ríbezle, ktoré obsahujú 10krát viac c vitaminu ako samotny vit.C, a môžu to brať aj tehotne a deti po troch rokov. Mne sa osvedčil Ja beriem na jar a na jesen a chora som nebola. Očkovať by som sa nedala, a to som roky robila v zdravotnictve. Takže hygiena, vitaminy. Myslím,že som pomohla

karioll2

majka
kludne sa zaockuj,teplota trva den,dva,ak vobec,za 2 tyzdne nabehne ucinok.nikdy nevies,co a kedy a od koho chytis

AdamKrt

Znama robila zdravotnu sestru. Hovorila, ze ludia, co sa dali zaockovat voci chripke dostavali /niektori/ take komplikacie, az smrtelne.

Taktiez jeden znamy, doktor v dobrom umysle zaockoval svoju mamu. 2-3 mesiace sa jej vliekla chripka. Povedal, ze uz nikdy viac ockovanie proti chripke.

Ono je tam viacer faktorov, preco sa nedat zaockovat a radsej volit ine metody prevencie.

michajela

vieš, ja dávam deťom skorocelový sirup, prieduškový čaj robí zas dobre mne, vitamín C a zinok, teplotu zrážať až keď je nad 38, pri vyššej zábaly, dospelý človek môže, keď vládze, sprchu s vlažnou vodou, kombinovať paralen a ibalgin, dodržať odporúčané hodinové intervaly, hlavne veľa piť