svrbenie tvare alergia

lidka11

.. a ešte..žiadne maste na to nezaberú, je to vnútorná záležitosť, niektorí hovoria, že aj vraj psychická. Ak masť, tak zaberie kortikoidná, avšak netreba robiť pokusy s vlastným dieťaťom, ak sa alergia objaví, bežte ku kožnému a ten nasadí nejaké antihistaminiká a následne by mali byť vykonané imunologické testy , kde sa zistí na čo je dieťa alergické.

lidka11

S dieťaťom určite ku kožnému lekárovi, pretože alergia je zákerná. Môže byť na vine nevhodná alergizujúca strava, peľ, alebo roztoče ...čokoľvek. Každopádne nepodceňujte alergiu a už vôbec nie v detskom veku, pretože neliečená a nezistená máva zlý a dramatický priebeh a zhoršuje sa. Pre prvú pomoc je dobré podať dieťaťku dithiaden, bude kľudnejšie spať, ale riešiť z čoho tá alergia je , treba určite !

julia32

Dobry den,
mam dcerku 4,5roka a dnes sa jej vyhodila na tvari nejaka alergia, neviem z coho, maju na oboch lickach a svrbi ju to. Dala som jej na to indulonu -modru. Viete mi nieco poradit ? Co mam robit ? Mam ist koznemu, alebo pockat ci jej to prejde ? Dakujem za rady.

janka24

ja hlavne v zime mam reakciu na plet a robim si rano a večer kozmetiku-pena, voda pripadne maska peeling a krem...mala som asi 4 dni dost vysušenu a štipali ma lica a zabralo to...