tanier na cvicenie brucha

Príspevok v téme: tanier na cvicenie brucha
pneumatika

ahojte, poznate taky ten otocny tanier, na ktorom sa cvici brucho, postavite sa na to a otacate sa pomohol brucha poprava, dolava...chcem sa spytat, kolko min. denne asi musim cvicit a zabera to aj na spodne brucho? lebo ja mam pocit ze len na sikmne svalstvo. ak nie, ake cviky mam robit na spodne brucho?dakujem

ivetttttt

ja som na nom cvicila a nestacilo... baby skuste behat do schodou ja som schudla 13kg a uz ziadna slanina na bruchu a bokoch :)))

nathália09

ja ho mam tiež,ale nie je najlepší-je umelý z oriflamu,ale dá sa.Ale málo sa na nom vrtím-ale budem sa snažiť,tzo vám sľubujem:)

meri.m

Ja ho mám tiež, vrtím sa na ňom sporadicky, ale keď som sa snažila pravidelne 10 minút denne, bolo vidieť výsledky už po pár dňoch. Vyformuje krásne celé brucho, aj tú spodnú slaninku, ktorá u mňa odolávala brušákom.

ako

prosim vas poradte my.zacal som cvicit cviky na brucho a chcem vediet ci my postacia len brusaky aby som mal po niakom case tehlicky ak su dolezite ine cvyki ktore tomu pomozu prosim vas napiste ale niake pre zaciatocnikov
DAKUJEM

januska338

Rotacny disk rozhodne nepouzivaj, kedze zrejme zacinas, mas slaby chrbtovy korzet a mozes si lahko sposobit ze ti vyskoci platcnicka! cvik je len pre pokrocilych a vseobecne velmi nevhodny!