Bolesti brucha pri chudnutí

Príspevok v téme: Bolesti brucha pri chudnutí
lina1

Ahoj,mám nasledovný problém,vždy keď začnem chudnúť tak sa u mňa objavia bolesti brucha,nie je to v tom že by som strašne málo jedla,skôr sa len obmedzujem v jedení sladkých a tučných jedál,jem 5x denne.Vždy keď sa prestanem kontrolovať tak sa mi váha samozrejme posunie smerom hore ale bolesti sa stratia.Nemá stým niekto skúsenosť,ja sa už vlastne bojím chudnúť.Môže to mať za následok psychika?Ďakujem

sussie

lina - ja mam presne ten isty problem, vzdy, ked zacnem chudnut, mavam hlavne vecer silne bolesti zaludka. Niekedy mi to trosku prejde, ked si dam par piskot alebo suchy keksik, ale niekedy nic nezabera. uz je to par rokov, co si sem pisala, zmenilo sa nieco k lepsiemu alebo nie? dakujem za odpoved.

Magy

Nemysli na to ako na chudnutie. Ber to ako dietu popri sportovani - fyz. aktivite. Niekedy sa staci pozriet na danu vec z ineho uhla a uz to nie je stresujuce chudnutie, ale prijemna aktivita. Vsetko je vecou postoja.

jajka001_

ja si myslim ze to je psychické. uz len pomyslenie na to ze chudnes ti sposobuje stres. treba zmenit myslenie.

lina1

Brucho ma bolí aj hore aj dole-také normálne krče ako keď ťa preháňa.Niekedy aj mňa preženie inokedy nie.Niekedy sa mi stačí skrútiť do klbka a ono to prejde prakticky samo.Neviem či to naozaj nemám psychické.Len si niekedy pomyslím na to že chcem schudnúť a už ma bolí brucho.Doma mi vravia že mám už z toho nervy v háji,tak ja neviem.Schudnúť sa snažím vlastne celý život. Kedysi sa mi podarilo schudnúť skoro 20kg a váhu som si udržala až pokial som nestretla svojho teraz už manžela, to mi váha začala rapídne stúpať, a keď sme sa chceli zobrať dostala som strach že nevojdem do svadobných šiet a tak som zasa schudla-asi to bola dobrá motivácia.Potom som otehotnela a šup-váha sa pohla smerom hore o20kg a odvtedy sa snažím schudnúť.Je to už 8 rokov.Medzitým mi vyoperovali žlčník a slepé črevo-vtedy sa mi podarilo schudnúť-ale dosť nezdravo,lebo som nemohla poriadne nič zjesť, no a tetaz už možem prakticky všetko a to je problém

Umelé sladidlá v zásade neuznávam a hlad ma trápi iba niekedy-len vtedy neviem či ma bolí brucho z hladu alebo z niečoho iného.

mariaXB

No a necitis sa byt hladna?kde Ta boli brucho-hore,alebo skor dole? ako nahradu ryb som Ti chcela poradit kapsulky z rybieho tuku, ale napadlo ma, ze sa Ti potom aj tak grga po rybacine, tak radsej nie. tak neviem, vsak skus tie ryby poriadne vymagat v mlieku a potom si na to dat nejake fajne korenie. a ked nie-niesi jedina, kto ryby nema rad, jod sa da doplnit aj inym sposobom, nez rybami. a nepapas nahodou umele sladidla? lebo z toho fakt moze boliet poriadne bachorcek.

lina1

Ja sama mám pocit že všetku teoriu o chudnutí mám v malíčku,len neviem kde začať.Akokolvek som to už skúšala moje telo s tým asi nie je spokojné.Chcela by som zaradiť do jedálnička ryby/ja ich totiž celkove neznášam,akurát vyprážané filé-a to asi nie je vhodné pri chudnutí/,rozmýšlala som o nejakých nátierkach z rýb-pre začiatok. Nevie mi niekto poradiť z čoho by som si ju mohla pripraviť aby som necítila voňu ryby-čím by som ju prerazila.Predpokladám že mi ryby nejako chýbajú keďže mám aj problémy so štítnou žlazou.Som rada ľudkovia že ste sa mi ozvali-viac hláv viac vie.

Denz

Actimel je vraj len obyčajný jogurt, Briti naň dokonca zakázali reklamu
mq, Pravda | 16. októbra 2009 11:47
Reklama na jogurtový nápoj Actimel od firmy Danone zameraná na deti a mladých ľudí bola zavádzajúca. Tak rozhodol britský úrad pre Dohľad nad reklamnými štandardmi (ASA) a prikázal reklamu stiahnuť z vysielania. Ako úrad uviedol, v reklame sú uvedené tvrdenia, ktoré nie sú dostatočne podložené dôveryhodnými faktami. ASA uviedla, že Actimel nie je ničím výnimočný a je to len bežný jogurt, informoval britský denník Daily Telegraph.