***pansky parfem***

kaciatko7

mne sa paci Blu Light od Dolce Gabanna, nie je to velmi silna alebo tazka vona, skor svieza, dalej mi vonia Roma od Laura Biagotti, Fahrenheit od Dior...je vela krasnych voni, tazko sa vybera.

elle

Dakujem za typy. Viem ze vyber vone je velmi tazky a trafit sa do vkusu niekedy aj nemozne, no nemam cas chodit ovoniavat, kedze mam male miminko a manzelovi to chcem objednat cez net tak aby o tom nevedel. Preto hladam nie moc vyraznu ci agresivnu vonu :) Idem to risknut, tak este cakam na dalsie typy :))

inanitka

moji 2 bratia,moj priateľ,sestrin priatel a aj jeden kamoš maju lacoste-red, chi tolko ludí na jednu, a mne sa tiež veľmi tato vona pači :-)

michajela

ELLE poradiť vôňu je ťažké, pretože každému nám vonia niečo iné... a aj rovnaká vôňa nevonia na 2 ľuďoch rovnako. Aj keď je pravda, že partner nám musí voňať:-))) však?? Skúste spolu vybrať niečo v značkových parfumériach, nie veľa značiek naraz, 4-5. My dlho obj. z parfums.sk, skvelé ceny, rýchle dodanie a priložia aj darček. Môj manžel používa Fahrenheit od DIORA, dlho mi tá vôňa nesedela, teraz si už inú na ňom neviem predstaviť:-))) Veci operiem a keď žehlím, vždy ho cítim.... tak len dobre vyber

Denz

Ja pouzivam ,apparition homme -emanuel ungaro
a som s nim velmi spokojny:)
je tazke ale poradit...kazdemu sa paci asi nieco ine:)