Juraj Mokrý a Diana Mórová

Príspevok v téme: Juraj Mokrý a Diana Mórová
adaaaa

Zaujímalo by ma,ako to vlastne bolo medzi nimi...ona sa vydrichmala s Maštalírom?všade o tom čítam,teraz je na bleskovkách aj nové video,ako si objednal Mokrý vraždu Maštalíra u Fantomasa:-)) no to je už riadny pako...ale čo ma naajviac zaujíma,že čo na to Táňa Pauhofová...keď sa ďalej vláči s Maštalírom za ručičky...tak pretiahol tú Mórovú,či nie?

happi:-)

Morova chodila kedysi s Mastalirom, bulvar to vyuzil, napisal, ze on bol pricinou ich rozchodu a Jurajko im hra do kariet:-)
uplne jednoduche:-)

veve89

super tema fakt:D
Je to hadam ich zivot tak tebe aj vsetkym inym to moze byt jedno.
S kym spis ty je tiez vsetkym jedno tak aj ty nechaj sukromie inych na pokoji.

sign

ty sa musíš strašne nudiť, neviem načo tu takeho sprosté temy zakladate. čo si jako myslíš že my ich tu všetci pozname a každý ti povie overenú informaciu z ich sukromia. zobud sa prosím ťa!

dobra vila

Ja tymto veciam, co precitam v Novom case, ci v Plus1den, popripade na nete on-line bulvaru absolutne neverim. Keby ste len vedeli, ako sa tvori bulvar a ako ti "novinari", co v nich pracuju robia, tak by ste sa dovtipili. Nemozu pisat obyvajne veci, lebo obycajne veci ludi nezaujimaju! Nenapise ti taky Novy cas, ze aky bol koncert nejakeho vazneho hudobneho skladatela, pretoze to nikoho, v tom periodiku a jeho citatelov, nezaujima. Ale ked ti napisu, ze Ben Cristovao sa vyspal s Monikou Bagarovou, tak to ludi bude zaujimat hned.
Pritom obe spravy pochadzaju vlastne z rovnakeho vrecka - "kultura", a vidis ten rozdiel?!
Pritom Novy cas je najkupovanejsim dennikom. To asi hovorim za vsetko. Ludia zeru bludy, radi citaju bulvar, seriozne periodikum im nic nevravi.
Pocula som uz kopu veci o tom, ako bulvarne platky vytahuju vymyslene spiny. Dokonca aj priatelia, ktori uz pracuju pre tyzdenniky, ci denniky mi o tom zvykli hovorit. To mi dava iba presvedcenie o tom, ze az raz dostudujem, tak pre takyto bludny sh*t robit v zivote nebudem.
Conclusion - myslim si, ze Diana sa iba dovtipila, s akym blbcom chodi a ze sa si to u nej pokafral. Aj ked myslim, ze na urcitej vlnovej dlzke musia byt spolu, ked sa s nim vobec dala dokopy, ale preda. Mokry moze mat vynikajuci hlas, byt dobrym hercom a talentovanym komikom, ale ze je to kreten, to je na beton, sorry.

katka...

Nechapem preco ta to trapi. Je to ich sukromna vec a verejnost sa nikdy pravdu nedozvie. Ako tu uz niekto napisal, kazdy ma problemy vo vztahu, len oni maju smolu, ze su znami a tak to kazdy chce riesit. Nezavidim im to.

jajka001_

tento bulvar :) najde si ma vsade. konecne viem preco uz nie su spolu. nie ze by ma to trapilo :) ja si myslim ze maštalir sa s nou nevyspal pretoze si myslim ze ma lepsi vkus. mokry je jesitny nieco videl cosi si domyslel nafukol to a teraz sa moze lutovat, tak ako to ma rad.