Forever living products

Jan 78

Ahojte. Rád by som Vám ponúkol bezplatné výživové poradenstvo. Nie každý má rovnaké odhodlanie a vytrvalosť v zmene životného štýlu, ale aj drobné zmeny Vám pomôžu, krok za krokom dosiahnuť vysnívaný cieľ. Podporím Vás vo Vašom úsilí. Sám som kedysi trpel alergiami a astmou a dnes behám horský beh. Moja dcéra trpela atopickým ekzémom a dnes je zdravá. Mojím poradenstvom sa nezaväzujete na nákup žiadnych produktov, ale ak máte záujem, môžem Vám poradiť aj v tejto problematike.

Never ever

....musim napisat.....neskutocna eshop stranka...ak nemate pevne nervy, nechodte tam....trikrat sa snazim objednat cez nu a stale dookola ma to niekam posiela, nakoniec vzdy vytocena cele resetnem. Ked uz predavate tie vyrobky za take peniaze, mohli by ste viac investovat aj do kvalitnejsieho spravcu, aby ste neodradzali zakaznikov....rezignovala som a vyrobky som objednala (lacnejsie a v rovnakej kvalite) z ebay.

bakker

Pozerám, že sa tu zbehli odborníci (v podstate lekári bez diplomov) od FLPSR. Môj názor na FLPSR je, že predáva zaujímavé, ale zbytočne predražené produkty, niektoré aj nebezpečné (milí manažéri, ako vám svedomie dovolí ponúkať základný gel v plastovej fľaši konzervovaný kombináciou benzoanu sodného a sorbanu draselného?) Kto vie hľadať na internete, zistí, že základný gel sa v krajine jeho pôvodu na oficiálnych stránkach FLP predáva za 18,6$, na Amazone či Ebayi sa dá kúpiť za 13,95$, no u nás je to kresťanská cena pre nadpriemerne zarábajúcich Slovákov 29,20€. Chápem, že dovoz z USA čosi stojí, ale ten rozdiel činí 65%! A nemusíte sa namáhať,viem že máte 3 rôzne ceny pre produkty v závislosti od toho, ako vysoko je v rebríčku objednávajúci FLPák. Našťastie, okrem deodorantu každý produkt má svoje lacnejšie alternatívy v nie MLM firmách. Zderu zdar!

rady

Ak budete potrebovať poradenstvo, rada poradím,mám 13ročné skúsenosti s produktami tejto firmy.duratnakatka@gmail.com

forever244

Dobrý deň

niekto môže za alergickú reakciu považovať aj hnačku .... čo môže byť ale dôsledok toho, že sa telo čistí. Preto treba aloe užívať zo začiatku v menších dávkach a postupne pridávať až si každý nájde svoju mieru. Aloe od Forever nie je doporučované pre deti do troch rokov. Je veľa firiem, ktoré ponúkajú nápoje z aloe, niektoré sú len šťavy, niektoré koncentrát a niektoré gel (na pitie). Každý by mal pohľadať, vyskúšať, čo mu najviac vyhovuje.
Viac info sa môžete dočítať aj na nasledujúcej stránke
www.pracanadoma-skusenosti.eu

Martag

Mili priatelia,
ja uz 17 rokov pouzivam PRODUKTY firmy FOREVER LIVING PRODUCTS a dovolim si tvrdit, ze nic lepsie nenajdete, pretoze firma nam ponuka cez 200 produktov a mam tu produkty v prvom rade na prevenciu, ale ked su aj akekolvek problemy, najdem tu na pomoc produkt. Ja vdaka uzivaniu tychto produktov, zijem bez liekov, bez bolesti, nechodim k lekarom.
No po 65 musim mat papier, ze mozem soferovat, tak som musela navstivit lekarku a vysledky u ocnej - SOFERUJEM BEZ OKULIAROV,
a u vseobecnej lekarky TLAK 120/70, SRDIECKO MI BIJE AKO ZVON, TAKZE SOFEROVAT MOZEM BEZ PROBLEMOV.
Ak aj Ty chces zit svoj zivot PLNY ZDRAVIA, POHODY, tak sa mi ozvi, PORADIM AKO NA TO.
Navyse hned si mozes produkty kupit s 15% ZLAVOU alebo neskor az so 48% ZLAVOU ako ja.
Pozri si moju FB STRANKU.
Kontakt na mna 0905 355 098, e-mail: martag2011@gmail.com
www.facebook.com

Unta50

Ahojte baby ja pracujem s forever living products :) na produkty nedam dopustit mam ich vyskusane ak by bol zaujem kludne ma kontaktujte dokonca si to mozete skusit sami z domu pracovat nic narocne dostane 15 percentnu zlavu :) a ja vam rada poradim ako na to kludne mi napiste na meil martina89@hotmail.no

Domenica ST

Zdravim a rada by som potvrdila to co sa tu pise .. Skvele skusenosti, zacala som s kozmetikou tiez spolupracovat , mavam skolenia v anglicku a kvalitu s vynikajucimi ucinkami mozem doporucit.
Zacala som s pouzivanim obycajnej aloe a po tyzdni som videla uzasne vysledky na pleti, pojozke (po atopickych ekzemoch -domtormi neliecitelne onemocnenie

Domenica ST

Predosla sprava sa neodoslala cela , ale v pripade zaujmu sa citte volny ma kontaktovat kedykolvek na mail, rada vam pomozem ako bude v mojich silach. Nebudem na to sama spolupracujem s ludmi v anglicku ktori maju dlhorocne skusenosti.
V pripade kontaktovania vam rada poslem foto s mojimi vysledkami. Dakujem a zelam vela zdravia