Vlasy bez objemu

ria11111

mám riedke vlasy, padajú mi, ale čitala som knihu od Trbenovej. Zarobila som si žihlavový extrát podla jej návodu. Skoro každý den si vtieram do vlasov zarobenú vodičku a celkom to pomáha.
Žihlavové korene a ražnovica.Mám to zarobené v pollitrovej flaške a injekčnou striekačkou si to pomaly vtieram do vlasov.

labinka

skus si po umyti preliat vlasy jablcnym octom v pomere: 2 pol. lyzice octu rozmiesanych v 2-3 litroch vody. malo by to vlasy spevnit a tym ziskat vacsi objem.

datelinka

jej, usiko, musis byt zlata. mne sa takato explozia na hlave paci, ale mne by to neslo. tak sa aspon pokocham, ak niekoho s takymto ucesom stretnem. :-)

usiko

ja mam take vlasy, tak som ostrihana nakratko /moj nazor je, ze ak mi nenadelili pekne huste vlasy, naco sa hrat na to, co nie som a obtazovat druhych pohladom na dlhe vlasy o nicom/ ...takze mam to nakratko, mam melir a po umyti nanesiem vosk na vlasy a vyfukam do bordelu /teda do chaosu/, potom natupirujem, nasuchorim a mam na hlave taky mily neporiadok, ktory vypada akoby som vlasy mala huste.....zabudla som....nalakujem po vysuseni...

michajela

presne, šampón a penové tužidlo.. a veľké nátačky, nespravia kučery, len pekne zdvihnú vlasy, urobia objem, nakoniec zalakujem:-)))