zabudnuta tabletka!!!

Príspevok v téme: zabudnuta tabletka!!!
ellyyyynka

Ahojte,
užívam antikoncepciu Yadine a včera sami podarilo zabudnúť na tabletku:(...užívam ju väčšinou o 9 večer alebo niekedy aj o pol 10.Dnes, o pol 10 som si to uvedomila a rýchlo som si užila tabletku...Neviem ale teraz, čím sa mám riadiť:(...mám to brať ako ešte do 12 hodín alebo už po?:(...lebo ak by to bolo po, je to horšie, pretože som v 3.týždni a tam je to rizikovejšie a sú tam dve možnosti a neviem, čo mám spraviť:(...buď doužívam jeden blister a začnem nový hneď bez pauzy alebo si okamžte dám pauzu...teraz neviem, čo mám spraviť:(...bude potom účinok znížený? a, keď som predvčerom mala pohlavný styk, je možné, že môžem aj otehotniet?prosím poraďte, ak máte skúsenosti...ďakujem:)

jajka001_

ja som uzivala roky antikoncepciu tak, ze obycajne v tom istom case, ale ak som zabudla, tak v priebehu toho dna, a bolo to v pohode. nemusi to byt na minutu presne :))

alternantka

Aj mne to uz viackrat napadlo, ze co ak zabudnem a spomeniem si presne o 12 hodin, co potom... Este sa mi to nastastie nestalo... Sledujem aj poradnu na www.antikoncepcia.com, ako ti uz poradili, preto usudzujem, ze ti tiez napisu, ze sa nic nestalo, alebo pre istotu tych 7 dni davat pozor :)

ellyyyynka

dakujem, uz som napisala:)...tak si ma ukludnila, ja dufam ze je to este do tych 12 dni...lebo inak vazne neviem, podla coho sa mam riadit:(

alternantka

Pre istotu sa 7 dní chráň aj inak, za istotu nič nedáš... myslím, že to bude ok, blister doužívaj, žiadna tragédia, ani dôvod na pauzu... podla mna.

odpovedam

skus napisat otazku do poradne na www.antikoncepcia.com

Pokial si dobre pamatam, kedysi tam pisalo jedno dievca, ktore malo rovnaky problem a lekar jej odpisal, ze to je v pohode, nech pokracuje normalne v uzivani. Myslim, ze tych par minut omeskania nie je taky podstatny. To uz skor, keby si meskala s tabletkou povedzme 16 hodin. Skus tam napisat, maximalne do 1 dna ti odpisu. :-)