Preco mam male...

nika :)

A už si si skúšala masýrovať bradavky?Prečo to neskúsiť?Keď to pomáha mne,prčo by to nemohlo pomáhať aj tebe.Ak sa za to hanbýš tak si to skús robiť sama.PO nejakom čase sa skús odmerať a uvydíš ten výsledok.ak ti to pomôže tak s tým pokračuj ak nie tak vyskúšaj niečo iné.Napr.pi pivo,od toho rastú ale nieže sa potom z teba stane alkoholička.To asi nebol dobrý nápad.Ak ma niečo napadne tak ti niečo ešte napíšem zatím ahoj :):):)

dr.budzogan

Neviem co vecsinu chlapou lakaju velke kozy mne sa osobne pacia mensie male je to super :D som happy z malych koz :D S POZDRAVO DR.budzogan

bibi

Andi, aj moja sestra brala tie tabletky a kremovala si prsia a nic jej nepomohlo, teraz sa rozhodla ze si da silikony ale odhovarame ju od toho lebo ma dobreho priatela a jemu to nevad. Tymto chcem povedat, ze sa zamysli nad tym ci ti to len vadi alebo mas s toho komplexy a choj sa poradit so svojim gynekologom ci by si mohla a co on na to keby si si dala implantaty a ak nechces to tak sa opytaj na nejaku radu... Jedine co ti mozem poradit..

veronika

Mne manžel masíruje stále bradavky a mne od toho prsia rastú.Aj ja som mala malé prsia(lentilky pod kobercom).ae od kedy mi ich stíle masíruje a hrá sa mi s nimi tak môj obvod hrudeje už 88cm a predtým som mala 70cm.A ešte stále s tým pokračuje.Mne je to príjemné a on sa pri tom dobre pobavý.Takže s výsledkom sme obaja spokojný.

zrrzka

myslim, ze najlepsie by sa bolo zmierit s tym, ze su male a priat si stretnut priatela, ktoremu sa pacia male prsia. pretoze nie vsetkych chlapom sa pacia velke prsia. Ak sa niekomu pacis, len preto ako vyzeras, tak to nie je ten pravy. Naozaj skus sa s tym zmierit.

podvod!

raz som pozerala relaciu o takychto pripravkoch, bol tam spomenuty aj Erdic Premium.velmi prekvapivy vysledok-urobili rozbor a zistili ze neobsahuje stanovene a prehlasovane mnozstvo latok a ak by aj obsahoval nepomoze..takze asi tak.bola to relacia na podnet sklamanych uzovateliek, myslim ze channel 4/Britania/

liq

uz to tu viackrat bolo napisane, ze niektorym sa pacia male prsia ovela viac. ja mam kamarata, ktory mal frajerku s nie az tak velkymi prsiami a vadilo mu to, lebo sa mu viac pacili male. a je pravda, ze ak ta niekto bude chciet na cely zivot, tak to nebude preto ake mas prsia. tie tak ci onak za par rokov budu vyzerat celkom inak :)

bibi

Ahoj andi, ja mam sice 20 ale mozem ti povedat, ze mam tiez male prsia a vobec sa za to nehanbim. Kazdy chlap ktory ma kusok rozumu predsa nebude pozerat na prsia ale ako sa spravas. Su v mode vecsie prsia a muzsky pohlad to uputa viac ako ten maly vystrih ale ver mi ked sa zan prestanes hanbit a budes sa citit ty normalne tak aj druhy to budu vnimat tak isto...