okulare na mozoch

minušik

dobre som sa nasmiala pri čítaní tejto témy :D :D :D

mne sa chlapi s okuliarmi aj páčia aj nie..ide o celkový dojem a je to tiež aj vec vkusu :D :D :D ved koľko ludí toľko chutí :D :D :D

Buchto určite si tú svoju vyvolenú raz nájdeš a bude ťa mať rada aj s okulármi aj bez..na tom jej bude záležať asi najmenej :D

a áno mohla som prispeť do tejto témy splnam váhovú kategóriu :D :D :D

beskyd

lebo muz bez okuliarov ma zdravsi zrak ako ten s okuliarmi. inak uz len to, ze vylucujes ze moletka moze byt pekna svedci trocha o obmedzenosti:) treba citat menej priblblych casakov a nepozerat odpad v telke. radsej si nastuduj ako zenska krasa podlieha trendom, takze objektivizovat to je trocha jednoduche. nejaka tvoja anorekticka by este pred 200 rokmi bola za choru a mala by komplexy ako slak, v takej sparte alebo starovekych mykenach by ju mozno hodili vlkom:)

datelinka

sob rudolf, zalezi na tom, ci su okuliare spojky alebo rozptylky. teda ci bude to "kdekolvek na tele" zvacsovat, alebo naopak, zmensovat :-))

dfgbdf

yeux pre teba, tak nwm ci som nieco nespravne pochopil ale slnecne okuliare chrania oci pred ziarenim ktore by ich poskodzovalo, myslim brile dobrej kvality samozrejme, ale nenapada ma nic nerzdrave na nich co si tym myslela?

yeux

nie, okuliare sa mi nepacia na nikom.
symbolizuje to pre mna:
okuliare = pokazeny zrak
tak co sa mi ma na tom pacit?
radsej, keby ludia nemuseli okuliare nosit vobec (t.j. boli zdravi...)