spánok dietata

Príspevok v téme: spánok dietata
skerina

Ahojte, mám problém s 3 týždnovým bábom. Skoro každé druhé ráno nad 2-3 hod. ráno sa zobudí, ja ho nachovám (Nutrilon) prebalím ..trosku zaspí a potom je hore aj do 4-5 rána. Kým je na rukách tak je dobre ale ako ho položím, tak plače... mám aj druhé dieta a chcem sa aj vyspat. Viete mi niečo poradit? A koliku nemá, vetry su v poho.

mar/ka

medik je super vec ale babo by ho malo az po roku. Jednak je alergen a este obsahuje bakteriu, s ktoru by si take drobciatko este nemuselo dat rady. A urcite nie na dudel a na noc. Teraz si ho ukludnis a ked bude mat styri rocky bude mat tak pokazene zubky, ze si s nim neporadis. Poznam pripad takeho medikoveho chlapca a od bolesti zubkov nevedia co s nim. take male deti este nemaju mat co take skazene zubky a bolesti.

Babuš

Do medu? Veď má len tri týždne! (no,teraz už možno päť, ale v tomto prípade to nie je rozdiel)
To možno zaberá u dospelých, ale med je silný alergén (aj medovicový), navyše sa môže vytvoriť návyk a bez sladkého nezaspí a neskôr bude mať tzv. medové zuby (hnedočierne).
To si ho radšej nechaj spať v posteli - nebudeš prvá ani posledná. Daj vedieť, či sa ti to osvedčilo a malý sa ukľudnil. Veľa šťastia!

skerina

AHOJ....PRAJEM TI PRIJEMNI PEKNI DNIK CITAL SOM DNES A TERAS PRED CHVILKOU TVOJ CLANOK O TVOJOM MALOM DROBCOVI KTORI NEVIE DOBRE SPINKAT JA SOM MLADIMUZ LIECITEL PSICHOTERAPEUT SKUSIM TI PORADIT SKUSSA SNIM NA RUKACH POPRECHADZAT 5MINUT APOTOM SI POMALI SNIM LAHNI DRZ HO ZA RUCKIHLADKAJ HO POLICKACH SKUS MUTROSKA TAK JEMNE NAMOCIT CUMLIK DO MEDU ALETAKEHO NAJKVALITNEJSIEHO MEDOVICOVEHO TMAVEHO SKUS SKUS MI ZAVOLAT PREZVONIT 0902791688 A POVIEM TI VIAC PODROBNEJSIE MAJ SA PEKNE CAU M.

skerina

Dakujem za vase typy... tuto noc som sa konečne vyspala, nechala som malého spat primne. Som zvedavá na dalšie noci

pauli 73

meggy, my sme to kúpili v baby shope ale kúpiš to aj na internete, daj si to google monitor dychu. zo začiatku som sa na to v noci sem tam mrkla lebo som tomu nedôverovala ale časom som sa na to úplne spolahla :)

meggy10

jajka aj moj tak zaspi a neodgrgne si, ale este sa nestalo aby sa povracal, neviem on tak nevraca, ale stali sa aj take pripady a verim ti, ze sa hrozne bojis. moj ked nespi, a naje sa tak si grgne za 4-och a nikedy mu vyjde troska tvarohu:D

pauli a kde si to kupila? a nemyslela si nejak stale natu vec ci blika na zeleno?

pauli 73

meggy, na kontrolovanie dychu babatka je monitor dychu, malý to má doteraz v postielke a už by nemusel :) mne stačilo ked som v noci otvorila oko a videla, že bliká zelená kontrolka čo znamenalo, že dýcha a spala som spokojná dalej.

jajka001_

meggy on ked bol taky malinky,nikdy si neodgrgol, ako ine deti, a nemal nikdy ani vetry, ale ja som sa bala lebo vzdy ked sa nacuckal tak v momente zaspal, ze si grcne a zadusi sa, tak som ho hodinu pozorovala, polhodinu spala a zas bol hore a pytal jest :)) po dvoch mesiacoch som to nechala tak, proste negrcká no :D

Denz

pauli- nestekli strkaca po hlavicke :)))
mne uz uplne staci ....... :))
ved tu na Slovensku mame na to ludi co to za takych ako ja dozenu:)))

jajka001_

kazde dieťa je ine, pocula som aj o takom co ma tri a pol a je hore sestkrat za noc :) moj je oproti nemu zlatíčko. sem tam sa budil aj trikrat niekedy ale odkedy ma vlastnu izbu tak sa uz takmer vobec nebudi.
tiez som myslela ze po roku sa konecne vyspim :))ale kde