protiklady a fyzicka pritazlivost

Príspevok v téme: protiklady a fyzicka pritazlivost
beskyd

zdravim. zaujimal by ma nazor (najlepsie niekoho kto uz ma nieco odzite..) na moznost a sance chlapika s vyssou a pomerne vyrazne chudou postavou (185/65) najst k sebe partnerku kyprych tvarov, moletku, velku zenu.. fakt je to dolezite aj ked by to mohlo na prvy pohlad vyzerat ako blbost:) skratka pritahuju ma plnsie baby ale myslim ze z ich pohladu je divne a svojim sposobom nepohodlne ked partner je viditelne chudsi. riesenie je urcite posilka ale jedine co sa mi podarilo bolo zosilniet a tych nejakych 10-15 kg co som nabral som stratil dost rychlo ked som na daky cas prestal.. nuz a casu nie je vzdy kolko by bolo treba.. neviem co mam robit lebo chude baby mi pripadaju ako chalani a to z pohladu nejakej fyzickej atraktivity nie je bohvieco nakolko som hetero:) no.. vdaka za kazdy uprimny hoci aj nie potesujuci komentar. nepoznam vo svojom okoli ziaden taky par tak sa pytam. pohodovy den zelam:)

beskyd

fiha, to kde su take ulice?:D okrem blavy teda, tu su aj tie rozmernejsie zeny nejake prilis komercne a vkuse zamracene a odute na moj vkus:P

beskyd

fiha, to kde su take ulice?:D okrem blavy teda, tu su aj tie rozmernejsie zeny nejake prilis komercne a vkuse zamracene a odute na moj vkus:P

tabee

asi to bude od veci, ale ak som niekedy na ulici videla zenu gulicku tak bola zasadne po boku vysokeho chudeho muza :)))

beskyd

dakujem :) ale neslo o pohlad okolia ale o pohlad dotycnej (zatial nie ziadnej konkretnej) zeny, ako by to ona mohla vnimat. lebo mam za to ze zena potrebuje citit pri sebe oporu aj vo fyzickom zmysle tak preto tie pochybnosti:)

pupinka

To je uplne normalne,ja poznam vo svojom okoli dokonca 4 taketo "pariky" a nikdy sa nikto nepozastavoval nad tym ako vyzeraju.Co tam po postave,hlavne ze vase srdcia su rovnako "tucne" laskou :-)
Tak hor sa do toho,vela stasticka !

NighT_iLLuSioN

Neviem vyzerá to dosť divne chudý chalan, tučné dievča... Hlavne niekde na kúpalisku =D No ale ako sa hovorí Proti gustu.... a Ak ju miluješ, nie je čo riešiť =P

cajik

Myslim ze by nemal byt problem :) Nevidim dovod, preco by sa niekomu nemal pacit chudy chalan. Nemaj predsudky, zivot sa neriadi podla sablony.