prasacia chripka???

Príspevok v téme: prasacia chripka???
kviki

cau , mam horucku, bolesti svalov upchaty nos boli ma hrdlo kaslem... dal som si nurofen stop grip a paraleniky a cajicky a tak... ale neprechadza nic. Citim sa jak zbity pes ledvaj zijem, taketo priznaky vsak mam aj u beznej chripky.. tak by som si nerad robil paniku, myslite ze by som ju mohol mat? nestresujem pretoze kamarati z denneho kontaktu su fit a nic im neni
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk

Miskanr

Ahojte všetci. Ak sa chcete vyhnúť akej kolvek chrípke nasadte si colostrum. A taktiež zaberie aj pri prepuknutí vírusu v tele. Za 2 dni ste fit. Vírus sa s tela vyplavý a neostane blúdiť v tele. Co neskôr môže spôsobiť zápaly a iné problémy zdravotné. Viem Vám sprostredkovať predaj.

sasskia

Denz, super postreh. normalne som sa z chuti zasmiala. Ta predstava, ze niekto tu zada novu temu a sam si odpoveda...chichi.
Ale iste mu prislo este horsie, ked pravda vyplavala na povrch. Uz sa ani neozval.

vitti

na horučku kup si aspirin plus šumive tabletky to je najlepsie.ale na hrdlo neviem radšej antibiotykum ja som mala tiež už tri tyžden ale hrdlo ešte stale mam bolestive.cerka a vnučka už tiež dostali no neviem čo to je lekar hovoril že to nieje HINI ale cele okolie už ma take priznaky:horučka, hrdlo ,priedušky , svaly a hlava bolestive

lost

No chripka prasacia/neprasacia je najlepsie vypnu pocitac, pretoze elekromagneticke ziarene neposobi priaznivo na oslabeny ludsky organizmus. Najlepsie vylezat v posteli, v tmavej a tichej izbe. Skore uzdravenie :)

fenix1

denz,dobry postreh

vela ludi sem pise lebo sa nudi
a taki,co pouzivaju slova papam,salatik,cajik a pod.maju bud 12 rokov alebo su dementi a nema vyznam na nich reagovat