Svrbenie po oholeni penisu

karter

najlepšie bude ked si ho budeš znova holit oplachni si ho cistov vodoua potom nahrubo natri kremom odporúčam niveu potom to este chvilku bude svrbet a potom to prestane 100% to funguje ten krém nivea.

dalino

zabudol som dodať že bežná voda po holení môže byť nebezpečná, môžu sa vyskytnúť hnisavé výražky, omnoho lepšie je použiť upokojujúce a hydratačné DETSKÉ krémy, ktoré svojím chemickým zložením nie sú také agresívne a samotný výrobca musí byť opatrný pri výrobe, pretože detská pokožka je značne citlivá než u dospelého jedinca.

dalino

majo35: počuj amatér, vajcia nie sú vajcia do praženice ale genitálie, ak vôbec vieš na čo ich máš, aby si mal stále hladkú pokožku na intímnych miestach, budeš musieť pomerne často absolvovať holenie a následne škrabanie a prehadzovanie ´´vajec´´ na verejných priestranstvách ako je to u mladých dnes bežné, nebolo by lepšie ochlpenie pekne skrátiť a upraviť el.zostrihávačom a úplne sa vyhnúť nepríjemnému svrbeniu ?

šukandelas

Ked som si prvykrát holil pejlo tak ma to sverbelo za tri dni som sa len šuchal medzi nohami jak jebo :D stoho si nič nerob ... ešte tak 10 x ohoľ a nič ta nebude svrbieť