Má moj život význam ?

Príspevok v téme: Má moj život význam ?
dalino

Napriek tomu, že mám len 24 rokov, už niekoľko rokov od 18tky sa trápim so svojimi problémami, keďže ide o dosť chúlostivé témy, s takým niečim sa mi tažko dá porozprávať osobne, snažím sa to brať s nadhľadom, každého niečo trápi viac či menej, prešiel som si depresiami, ale sú 3 veci ktoré tvrde obmedzujú môj zatiaľ nikam vedúci život, x krát som rozmýšľal nad samovraždou.

Prvou vecou je to že som homosexuál, to je prvá prekážka či vôbec sa dá žiť štastne ako gay, či v skutočnosti existuje medzi gaymi láska, a či vôbec ma príjme boh za to že som gay.
Druhou podstatnou vecou je moja paruréza, ktorá sama o sebe znekvalitňuje normálne vedúci pre človeka podstatný spoločenský život.
Tretou vecou je najzávažnejšou problematikou spojenou s parurézou a to psychický blok spojený s mužskou erekciou, čiže nedokážem vyžit sexuálnym životom s akoukoľvek osobou, len vtedy keď som úplne sám nemám s erekciou problém.
Tak ak mi niekto vysvetlí snáď pomôže, akoby žil na mojom mieste, by ma veľmi zaujímalo, pretože samovražda ma z jednej strany neskutočne láka, a skoncovať s celým každodenným trápením, z druhej strany by som veľmi ublížil všetkým známym ktorí ma majú radi, rodičom, súrodencom, a nakoniec za samovraždu je peklo, a tam svoju dušu nechcem poslať.

modrizitka

kazdeho zivot ma vyznam, len si treba najst to co ta bavi a naplna. niekedy to trva dlhsie akoby sme chceli, ale mali byt sme byt trpezlivi. niekedy je dobre si povedat, ze zivot je cesta, a ked po nej kracas riesis ci uz rozne radosti, strasti, jednoducho z kazdeho nieco. ale raz si povies, ze to co robis, to ako zijes ma vyznam a zmysel.

Arron

Z Tvojich problémov najviac cítim asi to, že sa bojíš, či v živote stretneš svoju lásku, ktorá Ťa bude brať takého aký si (s Tvojimi problémami).
Nie som gay, ale nikdy som týchto ludí neodsudzoval a plne rešpektujem ich city - myslím si, že láska medzi 2 mužmi alebo ženami môže byť rovnako silná ako láska medzi mužom a ženou. Čo sa týka Tvojich ďalších problémov - tu sa naozaj neodvážim Ti poradiť, ale na Tvojom mieste by som začal chodiť k dobrému psychológovi a všetko to s ním prediskutoval.
A ešte 1 vec - Tvoj život zmysel určite má! Všetko sa mení - aj Tvoj život sa určite zmení a za nejaký čas si určite spomenieš o akej blbosti (samovražde) si uvažoval. Moc Ti držím palce!!!

bella12

Linka Valentin posobiaca pri Greckokatolickej cirkvi v Kosiciach a obcianske zdruzenie Rieky pozyvaju v aprili do okolia Zvolena na trojdnovu duchovnu obnovu urcenu ludom zranenym v oblasti vztahov, citov, sexuality, a tym, ktori prezivaju vo svojom zivote homosexualne citenie.

viac na:
rieky@centrum.sk alebo linkavalentin@azet.sk

dalino

Tak najprv všeobecne, psychológa a ani nič tomu podobné nenavštívim, mám na to dôvody, osobne ´´námestovské psychošky´´ miestne poznám, to sú s prepáčením kravy sami o sebe, bol tam kamarát, ktorého srdce revúco presviedčali že není gay, potom sa nasratý zdvihol a odišiel, pomohli mu prt, a nie len v tom, to už by mi chýbalo ...
bella12 : tebe špeciálna vďaka, po knižke sa pozriem tomu ver, web stránka je pre mňa ako stvorená, v detstve som prežil škaredé mlátenie a šialený strach z bežných vecí (po špatných známkach, alebo keď som bol zlý), ktoré som rodičom dodnes vytýkal, ale už som s tým prestal rodičov trápiť...
máš pravdu ja ako homosexuál mám obrovské cítenie v dobro a spravodlivosť, ale myslím väčšie než bežní chlapi a ženy, preto aj so ženskými si dobre vychádzam, ale to že som gay viem na sto % to nebudem ani nechcem zbytočne rozoberať som dospelý, a filipa našťastie v hlavé mám, aby som vedel čo a ako o svojej orientácii

theoleander

Tvoj stav nie je nevyriesitelny,zavisi len a LEN OD TEBA ci sa prekonas a zajdes za odbornikom ktory Ti POMOZU,NEMUSIS SA hanbit, pre nich je vsetko zname,je vas dost, nie si sam, aj ked mas pocit hamby.Cim skor to urobis tym skor si sebe pomozes ak budes to oddialovat problem sa zacne zbytocne zakuklovat,psychicky narastat.

To ze si gay nie je dnes uz problem su kluby specialne pre Vas tam mozes stretnut ludi podobnych tebe a prezit skutocnu lasku.

Aby si vedel ovela horsie problemy postihli v zivote ludi ako si Ty ktore sa NEDAJU ZMENIT,nie ako tvoj ktory sa da ak Ty chces a pohnes za odbornikom,ze su odkazany zit sami po cely zivot koli nezvycajnym postihom telesnym postihnutiam a tito ludia by radi menili s Tebou, ak by mohli a oni by urcite zasli za odbornikom hned ak by dostali moznost menit s tebou,a to bez hamby,aby mohli zit ako Ty.V podstate si zdravy vsak?, a to je podstatne.

Chod este teraz kym si mlady neodkladaj to daj si to pod vianocny stromcek, to ze si sa prekonal,lebo chces byt stastny vsak?