Fakebake

karmen77

ja som sa rozhodla uz pre fakebake.pozerala som si zlozenie oboch znaciek a rozhodne sympatickejsie su mi ingrediencie vo fakebake.

papaja

karmen

ja objednavam z -odkaz odstránený-
postovne je zadarmo
xen tan teraz mam ten deep bronze luxe a je fakt krasna farba,tak po troch aplikaciach som ako po dvoch dovolenkach :)
a to som bledula a neopalim sa
krasne vonia a dla mna ma krajsiu farbu ako fake bake

zuzi74

bea29, viem ze viacere dievcata na fore spominali, ze im fakebake nefarbi oblecenie, ale ja mam opacne skusenosti...a nie je to naozaj sposobene tym, ze by som si nedokladne zmyla farbu...ja som si ju tak poctivo zmyvala, ze som mala skoro az pocit, ze uz ziadnu na sebe nemam...a kazdy dalsi den aj napriek sprchovaniu (podotykam, ze nie len vodou ale aj srchovym gelom) som mala zakazdym zafarbene pradlo hoci som krem pouzila max. raz za tyzden-dva.
Preto neverim, ze je to nedokladnym umytim, mozno skor tou pokozkou.

bea29

Žiadne zafarbené oblečenie som nikdy nemala. V podstate ani nemá čo farbiť, keď si človek dôkladne zmyje tú sprievodnú farbu. Ak ide o to aké tmavé je to opálenie, tak sú aj tmavšie prípravky od Fake Bake, ktoré sú asi po lete vhodnejšie ako Xtreme napríklad. Ten som raaz mala a je poriadne tmavý, naozaj pekné tmavé opálenie. Inak moje skúsenosti s FB sú len najlepšie :)

barusenka

mne fake bake nikdy nic nezafarbi, dokonca ani plachtu ked si ho davam pred spanim, ale vyddrzi mi tak 3 dni.. kamaratke tyzden, tak tiez enchapem... asi ide aj o typ pokozky...

Lia86

Kocky, ktore mate s fakebake skusenost, prosim, poradili by ste mi, kde som spravila chybu? Vecer som dala sprchu, peeling s pripravkom fakebake, potom natrela fakebake original, rano sprcha a olejcek fakebake. Ale mam pocit, ze sa vsetko opalenie zmylo... Spravila som dakde chybu? Alebo mam dnes naniest znovu? Moze to byt aj tym, ze mam este mierne opalenie z leta a to fakebake opalenie nie je vidiet? Co mam robit, aby som bola krasne opalena?

zuzi74

Mne to farbilo oblecenie aj po dokladnom zmyti. Robila som si aj peeling, dodrzala vsetko podla navodu a napriek tomu mi to zakazdym sfarbilo oblecenie. Fakebake som prestala uplne pouzivat.

zita_mary

Keď dodržíš postup a dôkladne zmyješ tú sprievodnú farbu, tak sa nemá čo zafarbiť. Mne sa to eda nikdy nestalo a bielych veci mam fakt ze dost :)

Chloe444

a neotlaca sa to na obleceniee..??? lebo ja mam skusenost ze bieele tricka su po hodinke z vnutornej strany zafarbene