Kojenie 2 tyzdnoveho babatka a vtiahnute bradavky

Príspevok v téme: Kojenie 2 tyzdnoveho babatka a vtiahnute bradavky
fifa15

Ahojte. Som dva tyzdne po porode cisarskym rezom kvoli zlej polohe babatka. Pred porodom som vobec netusila, ze moje babatko bude mat problemy s prisanim. Chcela by som sa poradit, co by som mala robit, ako mu pomoct, ked v nemocnici mi povedali, ze nemam dostatocne vytiahnute bradavky a preto si ich nevie chytit babatko do pusy. Myslite, ze sa to este nauci? Zatial si vacsinou odsavam, ale aj ho prikladam. Vadi mi to, ze mam pocit, ze ziadnu dalsiu pracu v domacnosti teraz vobec nestiham. Vobec som netusila, ze aj s kojenim moze byt problem. Dakujem za vsetky rady.

delphia

zlatka ked uz prispievas, tak sa rozhodni, ci budes terezia, ci zlatka. uz si o tom zalozila temu, reagujem na nu, lenze ty akosi nemas v umysle dalej komunikovat. tak neviem, preco o tom pises do tejto temy???!!!

zlatkaf

ahoj kočky ja trošku odbočím od témy, mávali ste niekedy aj vy počas tehotenstva kolísavý tlka???to už asi pracujú nervy..a neviem, ako sa ukľudniť

tita26

skus klobučiky na prsniky, možno to pomože. daju sa kupit v lekarni. alebo skus pred každym kojenim chytit bradavky a povytiahnut, "požmoliť" tak aby ostali stat a skusit priložit babo. čo ta nepotešim je to, že to zvykne pomoct, ale nemusi. ja nech som robila čokolvek, nepomohlo nič, mne sa syn nechcel prisat. takže som 7 mesiacov odsavala. bolo by sa to určite podarilo aj dlhšie, ale už som to psychicky ani fyzicky nezvladala, tak som tym sekla.