Vitaminy Jamieson

RNG

Swanson je reputabilna firma, ktora je uz davno na trhu, ma samozrejme taku kvalitu(GMP), co pozaduje nasa prisna FDA, tak ako vsetky ostatne doplnkove firmy v USA.
Ich organizacia, nnfa, do ktorej vsetci vyrobci dnes v USA podla mandatu FDA musia patrit, ma k dispozicii desiatky vynikajuco vybavenych laboratorii, tj na nezavislu kontrolu, okrem beznych laboratorii samotnych vyrobcov.
en.wikipedia.org
Takze dnes pochybovat o kvalite zloziek doplnkov v USA je viacmenej bezpredmetne.

To vsak este neznamena, ze este stale je vyse 90% vyrobkov slabo ucinnych, pre prinizke davky ucinnych latok.
Davky ucinnych latok neurcuju vyrobcovia doplnkov, preto ich "odporucane davky" nemaju nic spolocne s klinicky odporucanymi, od roznych lekarov.

Co sa tyka Swansona, jeho percento slabych doplnkov je ovela nizsie, ako priemer, preto ho odporucam, tj najma jeho silnejsie vyrobky.
Ceny ma velmi dobre na obsah ucinnych latok, preto od neho osobne casto nakupujem.
A samotny Lee Swanson, majitel, sa velmi zaujima o vsetky najnovsie doplnky, je v kontakte so spickovymi alternativnymi lekarmi, a velmi rychlo a pomerne lacno dava na trh nove objavy, ci uz su to jeho vlastne vyrobky, ci uz vyrobky inych firiem, ktore distribuuje.

Inac kupujem produkty s lepsimi obsahmi aj od firiem zo skupiny megafirmy NBTY (najma ich pobocku Puritans pride, puritan.com), tiez od miestneho vyrobcu(tj pre mna, z oblasti Chicaga) firmy NOW, ktora sa v poslednom case znacne rozmaha a maju tiez plno vyrobkov so znacne ucinnymi obsahmi.

lydia0

Ano, tiez odporucam tu stranku -odkaz odstránený-, super ceny a teraz vypredaj. Ja ich kupujem uz 4 roky a nemenila by som. Odporucam.

tina32516

ja mama s vitaminmi Jamieson vyborne skusenosti, v thotenstve boli jedine, z ktorych mi nebolo zle. Asi preto, ze su prirodne. Inak teraz super vypredaj tychto vitaminov na -odkaz odstránený-

miso

pocuvaj ty swanson na cz stranke ´´o nás´´
Často se nás zákazníci ptají, proč jsou naše produkty tak levné a jestli skutečně obsahují to, co je deklarováno. Všem odpovídáme stejně. Podívejte se na stránky výrobce v USA -odkaz odstránený-. Tam zjístíte, jak levné mohou doplňky stravy skutečně být.

sak uz toto nema hlavy paty

a dalse bonmoty
Naši zaměstnanci nejsou lékaři, lékárníci ani jiný zdravotnický personál. Vyvarujeme se udílení rad, jak je vhodné jakoukoliv chorobu léčit. Vždy Vás upozorňujeme na naši neodbornost a sdělujeme Vám pouze zkušenosti vlastní nebo předáné našimi zákazníky.

co chces v lekarnach predavat?
hadal by som to na benzinky

a hystoria zacina v 70 rokoch ked swanson vdaka dobrej reklame v novinach zacal predavat produkt ktory si dal vyrobit v nakej firme... cize mozno dobry podnikatel..
..ani spomienka o tom ze by nieco pestovali, ze by mali laboratoria, alebo ze splnaju nake extra normy.. cize firma ktorej ide akurat tak o zisk..
..samozrejme nemam skusenost s tymito produktami alebo ich kvalitou..

RNG

Zaujimave, mne odkazy na stranky mazu a inym nie? A toto nema byt ziadna reklama, len informacia o minulosti spolocnosti.Takze to obudem bez dvojitych veciek takto:
-odkaz odstránený-

RNG

Swansonvitamins, tj firma co vyraba Swansom produkty je velka americka firma, co ma hromady zamestnancov, vedena je Lee Swansonom, synom povodneho zakladatela, ktory ma rozsiahle kontakty s roznymi alternativnymi lekarmi.
-odkaz odstránený-
Cize sa nejedna o firmu zalozenu napochytro na prazdny postkomunisticky trh, ako je Jamieson, ktory nema ani vlastne vyrobne, a vacsina zamestnancov je zamestnana v distribucii.
Swansonwitamins zamestnava vyse 250 ludi a objem trhu ma stamiliony dolarov.
Preto aj tie nizke ceny, lebo struktura firmy nie je pyramida, ale priama vyroba vo velkom a priamy predaj.

miso

ten nuskin vyzera dobre, al te ceny su uz strelene za 60tbl ginkgo 40€ tam budu zaratane uz aj dalse aktivity znacky:)

leaaaaaaaaaa

daju sa porovnat s NU-SKIN?? mne vtlkali do hlavy, ze tie su najlepsie, zial, nemozem si dovolit take sumy (tusim to bolo 80 eur) mesacne...